Designweb - de grootste design zoekmachine

De leukste Valentijn design cadeaus voor designliefhebbers

blog
01-02 2024, 10:45
designweb redactie

Een design cadeau geven aan je geliefde voor Valentijnsdag? Goed idee als je geliefde een designliefhebber is. In designfinder zijn genoeg Valentijn design cadeaus te vinden. Bekijk de onderstaande blog.

Valentijnsdag komt eraan, perfecte timing om je geliefde te verassen met een uniek design cadeau! Hieronder hebben we de 7 leukste Valentijn design cadeaus voor je uitgelicht. We beginnen met de knalrode Vitra Heart Cone Chair. We eindigen deze 7 Valentijn design cadeaus met het toetje: de prachtige Sorbet rode Crème Atelier Soft Serve tafellamp!

7 superleuke design cadeaus voor Valentijn
De Vitra Heart Cone Chair

Valentijn design cadeau 1: Vitra Heart Cone Chair

Dit is het ultieme Valentijn design cadeau toch? Een stoel in de vorm van een hart (die je hierboven ziet). De Vitra Heart Cone chair, een klassieker van Verner Panton uit 1958. Eenvoudig, elegant en perfect voor de designliefhebber. Zie je jezelf al zitten met je geliefde? Misschien is dit cadeautje wat aan de dure kant voor Valentijnsdag. Daarom kan je hem ook bestellen als miniatuur, die is een stuk voordeliger geprijsd. Zie het onderstaande prijsblok.

Shop’m hier

Vitra - Heart-Shaped Cone Chair Miniatuur

Prijzen Vitra - Heart-Shaped Cone Chair Miniatuur

Design-Bestseller Design meubels, lampen en woonaccessoires van topmerken
bekijk product in de webshop bekijk
Lampenmaster Designlampen bij Lampenmaster.nl
bekijk product in de webshop bekijk
Valentijn design cadeau nummer 2
Valentijn design cadeau 2: Seletti Mouse Love Edition

Valentijn design cadeau 2: Seletti Mouse Love Edition

Wat dacht je van het schattige en speelse Seletti Mouse Love Edition in blosroze als Valentijn design cadeau?  De perfecte boodschapper van jouw liefde. Deze leuke muis heeft een LED lampje in zijn hand dat zorgt voor een sfeervolle bedoening. Geef hem een mooie plek in huis en de muis zal zich al snel thuis voelen en je Valentijn ook! 

Shop’m hier

 Valentijn design cadeau kopen voor je geliefde
Valentijn design cadeau 3: Seletti Love in Bloom hart vaas Kintsugi

Valentijn design cadeau 3: Seletti Love in Bloom hart vaas Kintsugi

Laat het hart van je Valentijn ook sneller kloppen met deze prachtige Seletti hart vaas. De Love in Bloom Vaas van Seletti is speciaal ontworpen voor de eigenzinnige romanticus. Gemaakt van fijn porselein, heeft deze vaas een hartvorm. De "aderen" van het hart dienen als openingen om bloemen in te plaatsen wat een bijzonder kunstzinnig effect geeft. Deze excentrieke vaas vormt ook een prachtig cadeau voor je geliefde.

Bekijk de prijs hier

een valentijn design cadeau kopen voor de designliefhebber
Valentijn design cadeau 4: &Tradition Flowerpot vp9, Vermilion Red

Valentijn design cadeau 4: &Tradition Flowerpot vp9, Vermilion Red

Met deze prachtige rode Flowerpot portable tafellamp VP9 van &Tradition ontworpen door Verner Panton kun je de plankt niet mis slaan. Verras je valentijn met deze klassieke tafellamp die wat kleiner is van formaat waardoor je makkelijk zowel binnen als buiten een gezellige sfeer creëert. En deze rode kleur is toch perfect voor deze dag?

Shop er hier één

&Tradition Flowerpot draagbare lamp vp9, Vermilion Red

Prijzen &Tradition Flowerpot draagbare lamp vp9, Vermilion Red

Byflou Een design universum voor u en uw huis
bekijk product in de webshop bekijk
Valentijnsdag design cadeautje voor de liefhebber
Valentijn design cadeau 5: HAY Tin by Sowden opbergblik Roze

Valentijn design cadeau 5: HAY Tin by Sowden opbergblik Roze

Geef je geliefde een betaalbaar, praktisch en stijlvol Valentijnscadeau met de HAY Tin by Sowden opbergblik in het romantische roze. Het blik Tin by Sowden is een kleurrijk opbergblik, ontworpen door George Sowden voor het Deense HAY. Het speelse blik met een retro-uitstraling heeft een luchtdicht deksel, wat het geschikt maakt voor koffie en andere droge voedingsmiddelen. Voor een bescheiden prijsje is dit stijlvolle opbergblik helemaal voor jou!

Shop’m hier

7 leuke cadeau ideeën voor valentijnsdag
Valentijn design cadeau 6: HAY Play Backgammon spel

Valentijn design cadeau 6: HAY Play Backgammon spel

Van dit cadeau: het HAY Play Backgammon spel, wordt de designliefhebber en spelletjes fanaat zeker blij! Decoratief en speels ineen, dit prachtige Valentijn design cadeautje belooft jullie avonden gevuld met plezier en zorgt ervoor dat jullie samen meer quality time doorbrengen.

Shop’m hier  Speel je liever een potje yahtzee? klik!

een tafellamp is ook een mooi design cadeau
Valentijn design cadeau 7: Crème Atelier - Soft Serve tafellamp

Het toetje, Valentijn design cadeau 7: Crème Atelier - Soft Serve tafellamp Peach Sorbet

Deze roze/rode sorbet is het toetje van deze blog. De Soft Serve lamp, ontworpen door Crème Atelier, vindt zijn inspiratie in het lichte en luchtige softijs. Deze lamp is dan ook net een ijsje, hier kan je prima mee voor de dag komen op Valentijnsdag. Gemaakt van 3D-geprint biologisch afbreekbaar plastic, is de lamp beschikbaar als tafellamp in twee maten en als hanglamp in diverse kleuren. De Soft Serve is dimbaar, waardoor de verlichting kan worden aangepast aan de sfeer.

Bekijk alle kleuren

Andere Valentijn design cadeau geven?

Geen leuk cadeau gevonden voor je geliefde? Zoek dan in designfinder ander Valentijn cadeautje. Gebruik de filters bovenaan de pagina van het productoverzicht om het perfecte design item te vinden voor Valentijn en bekijk waar je het voor de beste prijs kan kopen. Vind je de prijs nog aan de hoge kant van het item dat je op het oog hebt? Maak dan een account aan, zet het design item op je wishlist door op het hartje te klikken of maak een prijsalert aan!

Valentijn cadeau zoeken

Terug naar het overzicht

  • Tom Dixon
  • Vitra
  • Driade
  • &Tradition
  • Hay
  • Fritz Hansen
  • Louis Poulsen
  • Ligne Roset
  • Foscarini
  • Muuto
  • Knoll
  • Kartell
  • Moooi
  • String
  • FLOS
  • USM
  • Artifort
  • Artemide

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.