Designweb - de grootste design zoekmachine

Vind alle designproducten

363 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


designfinder zoek design in meer dan 50 webwinkels tegelijk en vind de laagste prijs.

designweb is dé plek om het grootste aanbod aan design meubels te vinden én te vergelijken. Met designweb heb je toegang tot de prijzen van meer dan 50 design webshops, allemaal op één plek. zoek je een design meubel, een designlamp of een ander design item, gebruik designfinder om online prijzen te vergelijken zodat je weet waar je de beste aankoop kunt doen. Ontdek meubels van topmerken zoals Kartell, Moooi, HAY, Vitra, Louis Poulsen, Ligne Roset, Fritz Hansen, Tom Dixon, Artemide, Artifort, Walter Knoll, Thonet, Gubi en nog veel meer. Wij controleren meerdere keren per dag alle prijzen, zodat je altijd een actuele prijs ziet in onze onafhankelijke prijsvergelijker. Onze ambitie is om duurzaam en waardevol design voor iedereen toegankelijk te maken..

Een ruim online aanbod aan design lampen, meubels en accessoires

Hier in het productoverzicht van designweb vind je een uitgebreide collectie van meer dan 30.000 designproducten van premium designmerken. Premium designmeubels onderscheiden zich door de aandacht, het vakmanschap en de duurzaamheid, waardoor ze jarenlang meegaan en hun waarde behouden. Deze keuzes staan in contrast met de huidige trend van 'fast furniture'. Maak gebruik van de designmeubel zoekmachine 'designfinder' om de laagste prijs te vinden voor een designitem of voeg het toe aan je verlanglijst. Door design te kopen maak je een duurzame keuze.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!