Designweb - de grootste design zoekmachine

1.709 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design wandlampen in designfinder

Design wandlampen vind je in designfinder. Hier vergelijk je online prijzen van wandlampen in meer dan 50 webshops. Design klassiekers zoals de vp8 wandlamp van &Tradition tot nieuwe designs zoals de Tom Dixon Melt wandlamp. Hier op designweb vindt je een uitgebreide selectie van design wandlampen van premium design merken, zowel uit binnen- als buitenland. Vind gemakkelijk de webshop met de laagste online prijs of de beste service voor het kopen van een mooie design wandlamp.

Vind hier alle design wandlampen en vergelijk prijzen

Op onze website vind je uitgebreide selectie online design wandlampen van premium designmerken. Naast de bekende premium merken, bieden we ook lampen aan van nieuwe en opkomende ontwerpers. Mocht je een wandlamp van een premium merk missen, laat het ons dan weten!

Heb je de gewenste design wandlamp gevonden? Ga dan naar de detailpagina van de wandlamp om te ontdekken waar je deze voor de laagste online prijs kunt kopen. Als de prijs nog niet laag genoeg is, kun je de wandlamp op je wishlist plaatsen of een prijsalert instellen. Zo ontvang je van ons een melding zodra de online prijs daalt. Onze online prijzen worden dagelijks twee keer bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele prijs te zien krijgt. Als je de wandlamp direct wilt aanschaffen, kun je prijzen vergelijken en de wandlamp bij de beste aanbieder kopen.

Design wandlampen van de premium merken

Hier vind je design wandlampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd door premium designmeubel fabrikanten. Je vindt in designfinder prachtige merken zoals Tonone, Le Klint, Muuto, HAY, Tom Dixon, Artemide, Foscarini, Flos, Gubi en vele anderen. Premium design is tijdloos design en behoud zijn waarde. Dat is ook gelijk een stuk beter voor de wereld. Want dit zorgt voor minder ‘fast furniture’.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.