Designweb - de grootste design zoekmachine

Design bijzettafels

1.243 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design bijzettafels zijn handig en multifunctioneel. Designliefhebbers weten dat wel. Je kan met een design bijzettafel je huis of ruimte mooi inrichten door een opvallende kleur of vorm toe te voegen. Daarnaast zijn ze functioneel. Je zet een design bijzettafel naast de bank, in de hal, naast je bed of je pakt hem er even bij (handig de HAY DLM pak je zo op) om je koffie op te zetten. Kortom, je kunt nooit genoeg bijzettafels in huis hebben en al helemaal niet als het prachtig tijdloos design is!

Design bijzettafels en de laagste prijs vinden?

Hier vind je meer dan 1000 verschillende design bijzettafels. Een groot online aanbod. Maar nog mooier is is dat je de laagste prijs hier vindt. We checken twee keer per dag de prijzen. Is de prijs nog te hoog? Zet je bijzettafel die je wilt kopen op de wishlist en je hoeft niet zelf in de gaten te houden of de prijs daalt. We houden dus ook de sale, kortingen en aanbiedingen voor je in de gaten. Je zoekt hier in meer dan 20 webshops tegelijk (straks 50) en vergelijkt de online prijzen van jouw gewenste design bijzettafel.

Met behulp van onze filters kun je gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven, zoals materiaal, kleur, stijl en prijsklasse. Hierdoor krijg je alleen de resultaten te zien die relevant zijn voor jouw wensen. Zo vind je snel je bijzettafel naar wens en bekijk je waar je hem het beste kan aanschaffen.

Design bijzettafels van de beste merken

Design bijzettafels in designfinder zijn van premium designmeubel merken zoals Artifort, HAY, Verpan, Montana, Thonet, &Tradtiton, Kartell en meer. Ook vind je bijzettafels van bekende ontwerpers zoals Eero Saarinen, Fritz Haller, Sebastian Herkner ect. Design bijzettafels van merken en designers die hun waarde behouden en naast dat het een goede investering is, geniet je ook van de functionaliteit en het uiterlijk.

Kwaliteit gegarandeerd

Op designweb streven we naar niets minder dan uitstekende kwaliteit. Je vindt hier dus geen replica design bijzettafels. Hoe? Door alleen samen te werken met gerenommeerde webshops die bekend staan om hun betrouwbaarheid en hoogwaardige design producten.

Design bijzettafels kopen via designfinder

Bekijk hierboven in designfinder alle design bijzettafels van de premium designmerken. Zoek op het merk of de naam van de bijzettafel. Heb je hem gevonden, bekijk dan de detail pagina waar je de prijzen vindt. Je ziet daar de online shops staan met de prijzen van de design bijzettafels. Kijk waar je de beste aankoop kan doen. Is de design bijzettafel nog te duur? Zet hem op je wishlist of stel een prijsalert in. Maak een account aan op designweb. Lees hier hoe het werkt.

Mis je een design bijzettafel in designfinder?

We doen ons best om al het design aan designfinder toe te voegen, maar het kan zijn dat je de design bijzettafel die jij zoekt niet kan vinden. Laat het ons dan weten via deze pagina. Dan kunnen we kijken of we deze kunnen toevoegen aan designfinder. 

Design bijzettafels in alle kleuren, vormen en materialen

Design bijzettafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld de ClassiCon Bell bijzettafel, die heeft een glazen voet die verkrijgbaar is 8 kleuren glas. Het blad van deze bijzettafel is zelfs verkrijgbaar in 13 soorten marmer. Een mooie design bijzettafel is verkrijgbaar in allerlei vormen zoals ronde, vierkante en rechthoekige vormen ect. Bijzettafels zijn gemaakt van glas, kunststof, hout, metaal en marmer.  De waarde van de design bijzettafels hangt een beetje af van het ontwerp. Sommige zijn erg waardevast zoals de Panton Wire van Montana of de Vitra LTR, veelal tijdloze designs. Sommige bijzettafels zijn wat minder waardevast omdat deze wat trendgevoeliger zijn.

Onderhoud van design bijzettafels

Bijzettafels zijn gemaakt van verschillende materialen zoals we hierboven schreven. Elk materiaal heeft zijn eigen kwetsbaarheid en vereist specifieke verzorging. We lopen ze hieronder even langs.

Bijzettafels van staal en kunststof

Gelakt of gepoedercoat staal is een veelvoorkomend materiaal voor design bijzettafels en kan ook buiten gebruikt worden omdat het bestand is tegen weersinvloeden. Let wel op dat lak gevoelig kan zijn voor krassen. Kunststof wordt vaak gebruikt voor kleurrijke design  bijzettafels. Het is licht van gewicht, waardoor de tafel gemakkelijk verplaatst kan worden naar waar hij nodig is. Helaas raakt kunststof snel beschadigd.

Bijzettafels van glas en hout

Glas is gemakkelijk schoon te maken - vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een doekje en glasreiniger. Het nadeel is echter dat glas relatief kwetsbaar is en beschadigingen en krassen moeilijk te herstellen zijn. Hout vormt de basis voor prachtige bijzettafels, maar deze kunnen wel wat duurder zijn. Echter, je krijgt dan wel een bijzettafel die lang meegaat. Houd er rekening mee dat massief hout regelmatig onderhoud nodig heeft, zoals een behandeling met meubelolie een paar keer per jaar.

Design bijzettafels van marmer

Een trend op dit moment is het gebruik van marmer in bijzettafels zoals de ClassiCon Bell bijzettafel die van massief marmer is gemaakt. Dit ziet er prachtig uit, maar vereist wel wat extra aandacht. Marmer kan namelijk niet tegen zuren, dus je moet nooit een drinkglas direct op het marmer plaatsen. Voor onderhoud wordt aanbevolen om zuurvrije wax of witte vaseline te gebruiken.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.