Designweb - de grootste design zoekmachine

Contact met designweb

Heb je een vraag, een idee, een klacht, wil je samenwerken? Of meer informatie? We horen graag van je! Vul het formulier hieronder in of mail ons op hallo@designweb.nl. Wij beantwoorden je bericht zo snel mogelijk. Bekijk hieronder de andere mogelijkheden om contact op te nemen per onderwerp.

naar het contactformulier

Adverteren op
designweb?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
mail adverteren@designweb.nl

Of download de mediakit

Partner worden
van designweb?

Word partner van ons! 
mail partner@designweb.nl

Ontdek de voordelen

Contact opnemen
met de redactie?

Voor vragen aan onze redactie
mail hallo@designweb.nl

Of ga naar het contactformulier


Over designweb en designfinder

11 miljard kilo aan meubels wordt jaarlijks bij het vuil gezet in Europa. Niet echt duurzaam, wij willen de verkoop van premium design stimuleren. Premium design is tijdloos, duurzaam en waardevast. Daarom is het kopen van premium design meubels een goede keuze. Dit design zet je niet zomaar bij het oude vuil! 

Designweb is dé plek waar je online al het design aanbod vindt. Hier vergelijk je de prijzen van design in meer dan 50 webshops tegelijk. Bespaar tijd en moeite, gebruik designfinder om de best mogelijke aankoop te doen. Vertel ons voor welk bedrag je een design item wilt kopen en wij houden je op de hoogte van prijsdalingen! Handig toch?

Naast onze missie voor de ‘consument’ hebben we nog een focus. We willen de webwinkels, fysieke winkels en ontwerpers/designers (ook de kleinere ondernemer) via designweb extra omzet en traffic laten genereren

Meer over designweb


 

Contactformulier

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.