Designweb - de grootste design zoekmachine

Alle design kasten

3.512 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online een nieuwe design kast shoppen

Een design kast is onmisbaar in elk interieur. Of je nu gaat voor een boekenkast, een dressoir, een nieuw tv meubel of een stel wandplanken voor extra opbergruimte; door voor een design variant te kiezen weet je zeker dat je investeert in een kast met bijzondere vormgeving die jaren lang mooi blijft. De keuze voor kasten in je interieur is erg bepalend voor de algehele sfeer en uitstraling. Kasten nemen namelijk een prominente plek in, en zijn nagenoeg voor elk huishouden noodzakelijk om spullen in op te bergen. Design kasten zijn door ontwerpers met veel aandacht voor vormgeving en kwaliteit ontworpen. Ook tijdens het productieproces wordt veel aandacht besteed aan de details om zo tot het best mogelijke meubelstuk te komen. Is het tijd om een nieuwe design kast aan te schaffen voor jouw interieur? Via designweb shop je deze gemakkelijk online voor de beste prijs!

Een bijzondere design kast voor elk interieur

Doorgaans beschikt elke woonkamer wel over een tv meubel en een wandkast, dressoir of buffetkast. Ook vind je wandplanken terug in menig interieur en in verschillende ruimtes: van slaapkamer, tot keuken, tot woonkamer. Dit met name vanwege de functionaliteit van kasten. Bij design kasten kies je naast de functionele kant van een kast ook voor een bijzondere vormgeving. Kijk bijvoorbeeld eens naar de L-Maze opbergkast van Pastoe met als bijzonder designaspect dat dit tweekleurige ontwerp geheel naar wens in te richten is. Zo kan je de kast deels open houden, helemaal open houden of juist helemaal sluiten met deurtjes.

Voorbeelden van design kasten

De Haze Vitrinekast van Ferm Living is een ander prachtig voorbeeld van een combinatie van functionaliteit en een tijdloze vormgeving. Het geribbelde glas verbergt voldoende wat er in je kast staat maar zorgt ook voor een bepaalde mate van ruimtelijkheid. Vind je het lastig om een kast te vinden die qua formaat goed in de door jou gewenste ruimte past? Kies dan voor een modulair opbergsysteem. Een moderne optie voor bijvoorbeeld de woonkamer of het kantoor zijn de kasten van String die geheel zelf zijn samen te stellen. Ben je juist op zoek naar een echt statement? Kies dan voor een kast van USM Haller in bijvoorbeeld blauw, geel of groen. De USM kasten zijn kasten die bij uitstek in elk interieur en bij elke interieurstijl passen. Ze zijn ontworpen door Fritz Haller en tot op de dag van vandaag razend populair onder interieur- en designliefhebbers. Een echte waardevaste investering voor het leven!

Kasten van design merken online voor de beste prijs

Een design kast is doorgaans prijziger dan een kast van een fast furniture bedrijf. Om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe design kast aan kan schaffen tegen de beste prijs, vergelijken wij in designfinder maar liefst vijf keer per dag de prijzen van aanbiedende webshops. Zo hoef je zelf niet te zoeken en te vergelijken; dat doen wij voor je! Momenteel vind je het aanbod van meer dan 20 webshops terug op designweb; over een tijdje zelfs van meer dan 50! Bekijk de detailpagina van de design kast die jij graag wil en je ziet bovenaan direct de allerbeste, actuele prijs staan.

Design kast kopen via designfinder

Ben je er nog niet helemaal uit welke design kast je aan wil schaffen of hoop je dat de prijs nog iets daalt? Zet je favoriete items dan op je wishlist. Zo vind je je favorieten gemakkelijk terug en krijg je een mail wanneer de prijs van jouw favorieten verandert. Heb je een specifiek budget beschikbaar? Maak dan ook een prijsalert aan passend bij jouw budget, en je ontvangt een melding indien de prijs jouw prijsalert raakt. Wil je meer weten over de werking van designfinder? Je leest het hier.

Mis je een design kast op designweb?

Wij besteden continu aandacht aan de uitbreiding van de mogelijkheden om design te shoppen via designfinder. Zo maken we design meubels zo toegankelijk mogelijk voor zo veel mogelijk designliefhebbers. Doordat het aanbod in design zo ontzettend groot is, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat de design kast die jij zoekt nog niet in designfinder te vinden is. Geef ons gerust een seintje via deze pagina, zodat wij het item kunnen toevoegen aan designfinder en jij het item voor de beste prijs kan shoppen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.