Designweb - de grootste design zoekmachine

Design eettafels

2.251 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online jouw design eettafel shoppen

Een design eettafel verdient een plekje in elke eetkamer. De eettafel is misschien wel het belangrijkste meubelstuk in huis. Je kan er lekker je ontbijtje aan eten, je kan er aan eten met familie en vrienden, een avondje borrelen of een paar uurtjes aan werken. Door het formaat neemt een eettafel een prominente plek in in huis. Het is daarom belangrijk om niet alleen te kiezen voor een praktische tafel, maar ook voor mooie vormgeving. Door voor een design eettafel te kiezen weet je zeker dat je tafel aan beide vereisten voldoet. Design eettafels worden namelijk met veel aandacht voor detail ontworpen, waarbij rekening wordt gehouden met zowel het functionele aspect als het feit dat het oog ook wat wil. Kies jij voor een ronde design eettafel, een ovale design eettafel, een gekleurde of juist zwarte of witte design eettafel? Waar je ook voor kiest, via designfinder shop jij jouw nieuwe design eettafel online voor de scherpste prijs!

Design eettafels in alle soorten en maten

Design eettafels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo vind je een passende eettafel voor elke ruimte en elke interieurstijl passend bij jouw woonwensen. Houd je van een kleurrijk interieur en ben je op zoek naar een tafel voor in een langwerpige ruimte? Dan is de rechthoekige HKliving dining table in bijvoorbeeld blauw, roze of oranje zonder twijfel een hele goede keuze. Je haalt hiermee een statement item in huis waarmee je nét even een iets gewaagder interieur creëert. Heb je een relatief kleine woning met een neutraal interieur en wil je een minder opvallende eettafel, ga dan bijvoorbeeld voor een ronde, witte design eettafel zoals de Knoll Saarinen Tulip eettafel in 107 of 120 centimeter doorsnede. Dit minimalistische design zorgt er met zijn ronde vorm en slanke, tulpvormige poot voor dat je meer dan genoeg beenruimte hebt en je je stoelen er gemakkelijk onder kan schuiven. De Knoll Saarinen Tulip tafels zijn echte design klassiekers en waardevast, waardoor het wat ons betreft de moeite waard is om hierin te investeren. Het model bestaat ook met ovaal blad en is in verschillende maten en materialen beschikbaar.

Design eettafels voor de scherpste prijs

Investeren in een design eettafel doe je natuurlijk graag voor tegen de scherpste prijs. Om je hierbij te helpen vergelijken wij in designfinder maar liefst vijf keer per dag de online prijzen van de webshops waarin de design items beschikbaar zijn. Momenteel zijn er al meer dan 20 webshops aangesloten bij designweb, over een tijdje zelfs 50! Je hoeft dus zelf geen prijzen meer te vergelijken op het internet, dat doen wij voor je. In designfinder vind je zo altijd de beste actuele prijs voor jouw design eettafel. Vanzelfsprekend biedt niet elke webshop dezelfde producten aan, waardoor het per item wisselt hoeveel prijsresultaten je te zien krijg op de detailpagina van de eettafel dat je graag wil. Wij zetten de laagste prijs altijd bovenaan zodat deze niet te missen is!

Design eettafel in designfinder

Weet je nog niet zeker welke design eettafel je wil kopen, of wil je nog even wachten tot de prijs daalt en binnen jouw budget valt? Zet je favorieten dan op je wishlist en maak een prijsalert aan. Je ontvangt van ons een mail zodra de prijs van de design eettafel verandert en wanneer de prijs jouw ingestelde prijsalert raakt. Meer weten over hoe designfinder werkt? Je leest het hier.

Mis je een design eettafel in designfinder?

We streven er dagelijks naar om zo veel mogelijk design items vindbaar te maken via designfinder, zodat design shoppen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk wordt. Omdat het aanbod in design items zo groot is, kan het soms toch zo zijn dat je de eettafel die jij zoekt nog niet in designfinder te vinden is. Laat het ons dan alsjeblieft weten via deze pagina. Zo kunnen wij voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.