Designweb - de grootste design zoekmachine

designweb redactie

De designweb redactie bestaat uit 2 leden (op dit moment). Jasper van Engelenhoven en Gerdien van Engelenhoven. Jasper en Gerdien zijn sinds 2009 werkzaam als grafisch ontwerpers. Jasper is in 2009 gestart met zijn eigen ontwerpbureau. Gerdien is hier in 2015 ook in gaan werken. Als ontwerper ben je al snel geneigd om in alles een ontwerp te zien. Dus begonnen ze ook aan het ontwerpen van hun eigen huis.  En zo ontstond ook de passie voor het design in het interieur, een uit de hand gelopen hobby?


Auteurs designweb redactie

Na 14 jaar als grafisch ontwerpers voor klanten te hebben gewerkt (en nog steeds werken) willen we onze kennis van ontwerp ook inzetten voor een eigen platform. Sinds november 2022 werken we aan dit platform. Een onafhankelijk platform waar je prijzen kan vergelijken van design. Dit maakt het ook wel de grootste design zoekmachine. De doelen, meer verkoop van premium design, minder fast furniture. Hoe? Door het vergelijken van prijzen en zo voor de laagste prijs toch duurder design te kunnen kopen.

De redactie van designweb voorziet het platform van aangeleverde persberichten, schrijft nieuwsberichten, blogs en zorgt voor up-to-date koopgidsen van designproducten waar we alle vragen over design beantwoorden.

Lees meer over designweb

auteurs van de designweb redactie

14 jaar ervaring als ontwerpers

Smaken verschillen, dat is een ding wat zeker is. Maar de redactie van designweb hebben 14 jaar ervaring als grafisch ontwerpers. Hierdoor kijk je toch net even met een andere blik naar producten en ontwerpen. Het belangrijkste is het concept/idee achter een ontwerp. Een ontwerp is namelijk niet zomaar mooi omdat het mooi is. Als je het verhaal achter het ontwerp kent dan ziet iets er ineens heel anders uit.

Freelance design journalisten

In de toekomst willen we de redactie uitbreiden met design journalisten. Schrijvers die het laatste nieuws op het gebied van design als eerste op papier hebben staan zodat we dit als eerste kunnen delen. Nu we het platform aan het opbouwen zijn, zoals jullie kunnen zien in de ‘beta melding’ op de site, werken we hard aan de content en uitbreiding van de schrijvers.

Wie zitten er nog meer achter de schermen van designweb?

Naast Jasper en Gerdien, twee grafisch ontwerpers, is Martin Klerx de developer van het hele platform. Dagelijks werken we gedreven aan het innoveren van ons platform, zodat je snel en gemakkelijk kan zien waar je een design product voor de laagste prijs kan kopen, je wensenlijst kan samenstellen of het laatste design nieuws kan lezen.

Bekijk de Linkedin pagina van Jasper van Engelenhoven. Vragen of opmerkingen? Ga naar contact of mail naar hallo@designweb.nl.

Ga naar design nieuws en blogs

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.