Designweb - de grootste design zoekmachine

Word designweb partner

Heb je een eigen merk of ben je een reseller of ontwerper? Word partner* van designweb waardoor jouw design structureel vindbaar wordt in designfinder: dé design zoekmachine van Nederland en België.

Designfinder is als kern van designweb dé tool voor meer bereik, meer traffic en meer sales voor onze partners. Designfinder is namelijk ook wel de Google van design, waarin momenteel ruim 53.000 design items vindbaar zijn en over een tijdje zelfs meer dan 100.000. In designfinder is ruimte voor zowel grotere resellers met collecties vol bekend design, als voor kleinere ontwerpers en opkomend talent die hun vindbaarheid willen vergroten. In designfinder is dus echt al het design op één plek te vinden, waarvan wij middels onze prijsvergelijker de beste online prijzen in beeld brengen. Het resultaat? Voor designliefhebbers wordt design vele malen toegankelijker en als ontwerper, merk of webshop vergroot je met designfinder je bereik, leads en omzet op een unieke wijze. Win-win!

Download mediakit      direct contact opnemen

Waarom partner worden van designweb?

  • Jouw aanbod is beschikbaar op dé plek waar jouw primaire doelgroep online shopt
  • Je bereikt je doelgroep aan het eind van hun customer journey op zoek naar de beste plek om hun aankoop te doen
  • Middels de wishlist- en prijsalert functie komt jouw design opnieuw bij potentiële kopers onder de aandacht indien de prijs daalt of de prijs het alert raakt. Dit zijn unieke, extra verkoopkansen
  • Meer naamsbekendheid, traffic en sales voor jouw merk, ontwerpen of webshop als partner
  •  Minder fast furniture in de Nederlandse en Belgische interieurs
wordt partner van designweb

Contact opnemen om onze opties te bespreken

Partner worden of meer informatie over designweb en designfinder? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.


*Na je aanmelding kijken we eerst of je aan de richtlijnen van designweb voldoet voordat we een samenwerking kunnen starten.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.