Designweb - de grootste design zoekmachine

Hoe werkt designweb en designfinder?

Hier op designweb vind je alles over design. We ontwikkelen een tool ‘designfinder’ waar je al het online design aanbod vindt, prijzen kan vergelijken en een seintje krijgt als er een prijsdaling is. Maar hoe haal je het maximale uit designweb? En hoe werkt het? We leggen het in de onderstaande zes stappen uit.

account aanmaken

Lees meer over de ontwikkeling van dit platform.


1. Zoek je design meubel, lamp of accessoire

Zoek in designfinder je design meubel, design lamp of design accessoires en vergelijk de prijzen van meer dan 50 webshops tegelijk. Gebruik de zoekbalk in designfinder om direct het design item te zoeken waar je naar op zoek bent, bekijk design met de grootste prijsdalingen of bekijk de populairste design items van dit moment. Je kan vanaf elke pagina gebruik maken van de designfinder zoekbalk bovenaan de pagina. Hier zie je straks ook live zoekresultaten terug.

Zoek online naar design meubels, design lampen en design items met designfinder

2. Vergelijk onafhankelijk prijzen van design

Bekijk waar je je design meubel, lamp of item het beste kan kopen door middel van het vergelijken van de online prijzen of services van de verschillende webshops. Niet elk design product is in elke webshop te koop maar we streven ernaar om zoveel mogelijk webshops aan te sluiten zodat je onafhankelijk kan vergelijken waar je het beste je aankoop kunt doen. We houden de prijzen dagelijks up-to-date!

Vergelijk online prijzen in meer dan 50 webshops tegelijk van design

3. Prijs te hoog? Maak een account aan!

Valt de actuele prijs van het design item tegen? Haal dan het maximale uit designweb met een account. Want hiermee kan je naast het bekijken van actuele prijzen, nog meer voordeel halen uit designfinder. Met een account kan je design op je wishlist zetten en prijsalerts instellen. Met deze functie hoef je dus niet zelf de prijsdalingen in de gaten te houden. Het kan ook handig zijn om gewoon een wensenlijst te maken met design items die je ooit nog wilt kopen en niet wil vergeten.

Maak een account aan op designweb om online prijzen in de gaten te houden

4. Zet favoriete design items op je wishlist

Door je favoriete design items op je wishlist te plaatsen, kan je het niet alleen handig terug vinden, maar krijg je ook een melding als de prijs daalt hier op designweb en in je mail. Dit kan zijn door een (tijdelijke) prijsdaling, een kortingsactie of een bepaald merk dat in de aanbieding is. Via je account kan je bekijken welke design items je op je wishlist hebt staan en verwijder je ze ook gemakkelijk weer.

zet designmeubels, designlampen en ander design op je wishlist

5. Stel een prijsalert in

Wil je een bepaald design item alleen kopen als de prijs daalt onder een opgegeven bedrag? Stel dan een prijsalert in! Dit kan je doen door via de groene button bij een design item een prijs in te stellen. Dit is een erg handige functie omdat je nu geen aanbiedingen en kortingsacties meer in de gaten hoeft te houden, dit doen wij! Het enige wat je nu nog moet doen is wachten. Ondertussen lees je op designweb: blogs, reviews, adviezen en het laatste design nieuws.

Stel een prijsalert in voor je design items. Wij sturen een melding als de online prijs daalt

6. Melding? Tijd om design te bestellen!

Bij een serieuze daling van de prijs van een design item dat op je wishlist staat krijg je een melding hier op designweb en in je mail. Heb je een prijsalert ingesteld? Dan krijg je van ons ook een seintje als de prijs onder het door jouw opgegeven bedrag zakt. Je bestelt je design meubel, design lamp of design item direct vanuit de mail of vanuit je account bij de webshop waar de prijs gedaald is. Ideaal toch? Je hoeft alleen maar te wachten, wij houden de prijsdalingen in de gaten!

Tijd om te bestellen, de online prijs daalt! Bestel design via designweb

Haal het maximale uit designweb met een account!

Ben je klaar om het maximale uit designweb te halen? Maak een gratis account aan of start met zoeken in designfinder! Maak een account aan!                 

account aanmaken

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.