Dit is de publieke bèta van designweb!

Zet jezelf op de wachtlijst om als eerste te kunnen aanmelden. Klik hier!

Haal het maximale uit designweb met een account!

Straks (na de bèta fase) is designweb dé plek waar je online al het design aanbod vindt en alles over design leest. We leggen je dan graag uit hoe je het maximale uit designweb haalt. Je vindt dat straks op deze pagina. Heb je jezelf al op de wachtlijst gezet? Dan weet je als eerste wanneer designweb volledig online is! Nu zijn we het platform nog aan het ontwikkelen dus nog even geduld! Hieronder kan je wel de motivatie en het concept van het beeldmerk en de identiteit van designweb lezen.

designweb groen. groen van dat design in de spotlight zet
Elementen uit het logo van designweb

De identiteit van designweb

Designweb groen. Fel, intens, pittig en nieuw! Designweb groen valt op. Het trekt aandacht. Dat komt goed uit, want dat werkt goed samen met design. Een goede combi dus! Daarnaast is de secundaire kleur groen van designweb ook de kleur van vernieuwing, leven, groei en energie. Deze kenmerken zijn vaak ook van toepassing op design.

Het woordmerk met het beeldmerk is minimalistisch. Het vierkante element of beeldmerk staat voor een ‘ruimte’. Een ruimte waar je design in kan zetten of in kan ophangen. Deze ruimte kan van alles zijn. Een huis, woonkamer, bedrijfspand of tuin. In elke ruimte past design.

Design plaats je in een ruimte. Deze ruimte komt terug in het logo van designweb
designweb logo toepassing op een design foto

Design staat centraal op designweb

De toepassing van het vierkante beeldmerk komt ook terug als een vierkante outline. Hierin zetten we design centraal. Hoogwaardig design. Want hoogwaardig design staat voor ambacht en een hogere levensduur van deze items. Dit design zit vol gestopt met aandacht. Daardoor gaat dit design jaren mee en blijft het waardevast. Dat betekent niet dat design altijd veel geld hoeft te kosten.

Lees design nieuws en blogs

Designweb

Deze optie komt binnenkort!