Dit is de publieke bèta van designweb!

Zet jezelf op de wachtlijst om als eerste te kunnen aanmelden. Klik hier!

Over designweb, hét platform voor designliefhebbers!

Designweb is dé plek waar je online al het design aanbod vindt en alles over design leest. Wat ons uniek maakt is dat we een onafhankelijk platform hebben gebouwd waar je prijzen kan vergelijken van design in meer dan 50 webshops. Wij zorgen er voor dat je dagelijks de realtime prijzen kan vinden van de design producten. Hierdoor bespaar je tijd en moeite en kan je altijd de best mogelijke aankoop doen. Daarnaast is designweb de grootste design zoekmachine van Nederland. Kortom hét platform voor de designliefhebber.

Ook kan je je design parels opslaan op je wishlist om later over te gaan tot aankoop. Bij een significante prijsdaling brengen we je hiervan op de hoogte. Je kan ook een prijsalert instellen op een gewenst bedrag. Als de prijs daalt tot jouw ingestelde bedrag krijg je hiervan een melding.

Wat is onze missie met designweb?

Designweb wil het gemakkelijker maken om een design lamp, meubel of een ander design item te kopen voor de beste prijs. Want tijdloos design kopen is de meest duurzame keuze die je kunt maken. Goed design is sterk, onderscheidend en gaat lang mee. Hierdoor is dit design waardevast. Onze missie in het kort? Zoveel mogelijk mensen stimuleren om premium, duurzaam en waardevast design te kopen. Zo kunnen we samen ‘Fast furniture’ een stukje tegengaan. Want in Europa wordt jaarlijks ruim 11 miljard kilo aan meubels weggegooid. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled (bron: The Substitute).

designweb bijna online met design meubels, design lampen en andere design items

Designweb, één plus één is drie!

Naast onze missie om de consument te helpen om de best mogelijke aankoop te vinden voor design items hebben we nog een focus. Want aan de andere kant van ‘de lijn’ zitten de webwinkels, fysieke winkels en ontwerpers/designers. Wij willen via designweb extra omzet en traffic genereren voor ze.

Hiermee wil designweb de wereldwijde creativiteit op het gebied van design, kunst en architectuur bevorderen en ondersteunen. Samenvattend is dat één + één  = drie!

Wie zitten er achter de schermen van designweb?

Als we dan toch aan het rekenen zijn. Wat krijg je als je twee grafisch ontwerpers, waar design en interieur een uit de hand gelopen hobby is, en een developer met een passie voor web bij elkaar zet? Juist, designweb! Dagelijks werken we gedreven aan het innoveren van ons platform, zodat je snel en gemakkelijk de best mogelijke aankoop kan doen, je wensenlijst kan samenstellen of het laatste design nieuws kan lezen.

Op designweb.nl vind je

  • De designfinder, de grootste design zoekmachine
  • Wishlist voor je design items
  • Prijsalerts voor design items
  • Nieuws over alles wat met design te maken heeft
  • Blogs van designliefhebbers

Straks vind je nog meer op designweb. We hebben onze lijst vol staan met ideeën! Die zullen in volgende fases op het platform verschijnen.

Lees het laatste designnieuws! 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!