Designweb - de grootste design zoekmachine

1.378 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online prijzen van design krukken vergelijken

Design krukken zijn onmisbaar in elk interieur. Of je nu een kookeiland hebt, een barretje in de keuken hebt of gemakkelijk extra plek aan tafel wil creëren; een design kruk is het antwoord. Vaak zijn kookeilanden en barretjes prominent aanwezig in de keuken of eetkamer. Een mooie set design barkrukken aan je kookeiland maakt het plaatje dan helemaal af. Zo kan de een lekker aan de bar of het eiland hangen, terwijl de ander een lekkere maaltijd staat te bereiden. Ook is het een hele gezellige plek om in de ochtend aan te ontbijten of ’s avonds met vrienden aan te borrelen. Mocht je regelmatig bezoek hebben waarmee je graag aan tafel zit maar heb je niet standaard genoeg stoelen? Ook dan zijn design krukjes een uitkomst. Je zet ze gemakkelijk weg en pakt ze erbij als je een extra zitplek nodig hebt. Kortom, design krukken bieden een uitkomst bij tal van gezellige momenten!

Design krukken aan een kookeiland of aan tafel

Design krukken zijn er in allerlei soorten en maten. De meest bekende krukken zijn natuurlijk de barkrukken voor aan een kookeiland of bar, maar ook krukjes in reguliere zithoogte zijn razend populair in interieurs. Ze zijn enerzijds te gebruiken als extra zitplek, anderzijds als bijzettafeltje met een mooie lamp of plant erop. Kijkend naar barkrukken zijn draaibare design barkrukken en design krukken met rugleuning vooral erg populair. Barkrukken die draaibaar zijn, nemen relatief weinig ruimte in beslag terwijl je veel bewegingsvrijheid hebt. Een mooie, tijdloze optie is bijvoorbeeld de Lapalma Lem Barkruk. Dit is een iconisch design uit 2000 van het Japanse duo Shin en Tomoko Azumi, waarbij LEM staat voor Lunar Excusion Module waarin in 1969 de mens op de maan landde. Het is een van de meest bekende ontwerpen van Lapalma en is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en materialen. Het fijne aan deze barkruk is dat het naast een draaibare barkruk ook een design kruk met kleine rugleuning is. Je kan er dus uren op zitten! Kijkend naar normale krukjes is het wat ons betreft altijd leuk om een beetje uit te pakken, onder andere door voor een opvallende kleur te kiezen. Neem bijvoorbeeld de Kartell Colonna Kruk in roze. Met zijn vloeiende vormen en opvallende kleur voeg je hiermee echt een extra dimensie toe aan je inrichting. En het handige aan de Colonna van Kartell: hij is ook prachtig als bijzettafel met mooie accessoires erop.

Design krukken online shoppen

Tegenwoordig shop je design items voor je interieur gemakkelijk online, en door designfinder te gebruiken shop je jouw nieuwe design aankopen ook nog eens voor de beste prijs. Designfinder is namelijk dé design zoekmachine van Nederland en België, waarin je al het design op één plek vindt en de prijs van aangesloten webshops vijf keer per dag wordt vergeleken. Momenteel zijn er al 25 design webshops, ontwerpers en merken bij ons aangesloten en over een tijdje zelfs 50. Zo hoef je dus nooit meer zelf het internet af te zoeken naar de beste prijs, dat doen wij voor je!

Maak een wishlist en prijsalert aan voor je favoriete design krukken

Weet je nog niet zeker welke design kruk je wil aanschaffen? Maak dan via je persoonlijke designweb account gemakkelijk een wishlist aan zodat je al je favorieten met een druk op de knop terug kan vinden. Ook ontvang je dan een seintje indien de prijs van een van je favorieten daalt. Heb je een bepaald budget beschikbaar voor je nieuwe design krukken? Maak dan een prijsalert aan en krijg een mailtje indien de prijs van de kruk jouw alert raakt. Je shopt jouw nieuwe design items dan binnen budget zonder continu zelf allerlei websites in de gaten te hoeven houden. Meer weten over hoe designfinder werkt? Je leest het hier.

Jouw favoriete design niet vindbaar in designfinder?

Het is ons doel om al het beschikbare online design op één plek in designfinder vindbaar te maken. Echter is er zo ontzettend veel beschikbaar, dat er soms een item zal missen. Kan je het design item waarin je graag wil investeren niet in designfinder vinden? Stuur ons dan een berichtje via deze pagina. We kunnen het item dan toevoegen en online design shoppen tegen de beste prijzen voor zoveel mogelijk designliefhebbers mogelijk maken!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.