Designweb - de grootste design zoekmachine

Martinelli Luce Mini Pipistrello POP Tafellamp

Vind de webshop met de laagste prijs

Meer prijzen zien? Zet dit product op je wishlist dan geven wij dit product voorrang!

Geef dit product voorrang door te mailen of door dit item op je wishlist te zetten. Wij updaten dit product dan met de beschikbare prijzen en details!

Mis je een webshop? klik hier om hem toe te voegen!

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik?   Veertien dagen bedenktijd bij koop op afstand   Twee jaar garantie Meer informatie

Over dit product

Productomschrijving

De Martinelli Luce Pipistrello POP Tafellamp, ontworpen door Gae Aulenti, maakt deel uit van de uitgebreide Pipistrello-familie. De naam 'Pipistrello', wat Italiaans is voor vleermuis, verwijst naar de lampenkap die doet denken aan de vleugels van deze fascinerende dieren. Aulenti creëerde de Pipistrello in 1965, en in de daaropvolgende jaren groeide de lamp uit tot een ware designklassieker. In 2023 brengt Martinelli Luce de Pipistrello uit in een nieuw, vrolijk jasje: de Pipistrello POP.

De Pipistrello POP is verkrijgbaar in vier varianten: Mini Pipistrello, Mini Pipistrello Cordless, Pipistrello Medio en Pipistrello. De laatste twee zijn uitgerust met een telescopische basis, waardoor de hoogte van de voet aanpasbaar is. De voet is gemaakt van roestvrij staal en afgewerkt met een glanzende gele lak. De lampenkap is vervaardigd van opaalwit methacrylaat, wat resulteert in een sfeervolle en diffuse verspreiding van het licht. In de lampenkap bevindt zich geïntegreerde LED-verlichting die dimbaar is via de schakelaar op de voet of, in het geval van de draadloze variant, via de aanraaksensor. De draadloze variant is bovendien voorzien van een oplaadbare batterij (oplaadkabel inbegrepen), waardoor u de lamp eenvoudig op diverse locaties kunt plaatsen zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

Martinelli Luce Pipistrello Medio Tafellamp

  • Ø 27 cm. x h. 35 cm
  • Keuze uit vier varianten
  • Designicoon
  • Geïnspireerd op de vleermuis
  • Dimbaar

 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.