Designweb - de grootste design zoekmachine

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Next level luxe: een design hottub in je tuin

Een design wat?! Ja, je leest het goed! Design hottubs zijn de ultieme manier om optimale luxe toe te voegen aan je woning. Want zeg nou zelf, een hottub in de tuin is toch de droom van iedereen? Het is alsof je op vakantie bent in eigen huis. Drukke dag gehad op het werk? In de hottub! Weekendje weg geweest met vrienden? Bijkomen in de hottub! Wat te vieren? Met bubbels in de hottub! Nu is natuurlijk de ene hottub de andere niet, en is het bij een dergelijke investering des te belangrijker om voor goede kwaliteit te gaan. Kies je voor een design hottub, dan is functionaliteit en kwaliteit gegarandeerd. En het oog wil ook wat natuurlijk. Hebben we je al overtuigd? In designfinder vind je verschillende design hottubs voor de beste online prijzen.

Design hottubs van Weltevree

Hottubs komen in veel verschillende vormen en maten, en zien er lang niet altijd even esthetisch uit. Zo’n groot plastic, vierkant apparaat in je tuin past niet zo goed bij de natuur, vind je wel? Weltevree is het hier helemaal mee eens en ontwierp daarom een aantal design hottubs die, naast een plezier om in te zitten, ook een lust voor het oog zijn. De meest bekende design hottub van Weltevree - en tevens de designweb favoriet - is de Dutchtub Original ontworpen door Floris Schoonderbeek. Hij ontwierp de design hottub in 2002 als zijn afstudeerproject waarbij hij zich heeft gefocust op een praktisch design dat gemakkelijk aan de omgeving aan te passen is. Dit uitte zich in de Dutchtubs die slechts 75 kilo wegen, geen stroom nodig hebben en gebruik maken van natuurlijke warmtecirculatie. Vind je het design van de Dutchtub iets te modern? Ga dan voor de Dutchtub Wood; de iets luxere en klassiekere variant die helemaal rondom voorzien is van duurzaam platowood. In elke Dutchtub - de Original en de Wood versie - passen vier personen en ze worden met een speciale deksel geleverd zodat je de hottub af kan dekken wanneer je hem niet gebruikt. Als dit geen wishlist materiaal is weten wij het ook niet meer!

Investeren in een design hottub: de beste online prijzen

Een design hottub is een flinke investering, maar je hebt er wel jaren lang met meerdere personen plezier van! Heb je besloten in een design hottub te investeren? Dan doe je dat natuurlijk wel graag tegen de beste prijs die online beschikbaar is. Als je shopt via designfinder, staat bij elk design item de beste actuele prijs van onze 23 designpartners direct bovenaan. Zo hoef je zelf het internet niet af te struinen en zie je gelijk welke opties je allemaal hebt. Weet je nog niet zeker of je je geld aan een design hottub uit wil geven of wil je nog even wachten op een aanbieding? Maak dan een designweb account aan en maak gebruik van de wishlist- en prijsalertfunctie. Je ontvangt dan een bericht indien de prijs daalt of jouw ingestelde alert raakt. Ideaal, toch?!

 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.