Dit is de publieke bèta van designweb!

Zet jezelf op de wachtlijst om als eerste te kunnen aanmelden. Klik hier!

Designfinder, ontdek alle design meubels op één plek en vergelijk prijzen

Designfinder is een onafhankelijke prijsvergelijker voor design meubelen en lampen van meer dan 50 webshops. Hiermee kan je de prijzen van duizenden design producten van verschillende online winkels vergelijken, waardoor je tijd en moeite bespaart en altijd de best mogelijke aankoop kunt doen.

Ons platform bevat meer dan 30.000 designproducten, zoals stoelen, banken, kasten, tafels, lampen, woonaccesoires, kunst en andere design items. Alle online winkels op designweb zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun focus op hoogwaardig design van de bekende designmerken. Ook kan je gedetailleerde productinformatie bekijken voordat je besluit een aankoop te doen, zoals maat, kleuropties, materiaaltype en andere specificaties. Met onze brede selectie van producten en de betrouwbare prijsvergelijker bieden we een gebruiksvriendelijke platform voor iedereen die zijn ideale design meubel, lamp of item wil vinden voor de beste prijs.

Designweb logo met design meubels en design lampen op een groene achtergrond

Van de design zoekmachine naar je wishlist

Je hoeft natuurlijk niet direct design meubelen te kopen. Maak een wishlist aan en plaats daarop je favorieten. Wat is daar nu handig aan denk je? Nou, stel je voor je hebt altijd al die Eames Lougne Chair willen kopen van Vitra. Of een Egg Chair van Fritz Hansen, zet ze op je wishlist! Als er dan een significante prijsdaling voordoet, krijg je een melding en een mail. Als het een goede deal is, dan is het tijd om te bestellen!

Prijsalerts voor design items

Een andere handige functie is de prijsalert. Als je je gewenste design meubel, lamp of item hebt gevonden maar je vindt de prijs nog te hoog kan je wachten op een prijsverlaging. Stel een prijsalert in op het door jouw gewenste bedrag. Daalt de prijs van het design product naar jouw ingestelde bedrag? Dan krijg je een melding! Deze functie, samen met de wishlist, voegt gemak toe en helpt je op de hoogte te blijven van prijsverlagingen en aanbiedingen. Om deze functies te kunnen gebruiken hoef je alleen maar even een gratis account aan te maken. Zo haal je het maximale uit designweb!

designweb binnenkort online met design items en de prijsvergelijker

Populairste design items en webshops

Op deze pagina vind je ook de vijftien populairste design items van dit moment. Dat zijn de design items die het meeste gezocht worden in de designfinder. Handig om te weten natuurlijk. Want die wil jij misschien ook aanschaffen. Bekijk het product en zet hem direct op je design wishlist! Ook vind je hier de vijf populairste webshops om je design in aan te schaffen. Deze webshops zijn het populairst op basis van het aantal keer dat de bezoeker naar de webshop gaat via de designfinder.

Lees design nieuws en blogs

Designweb

Deze optie komt binnenkort!