Designweb - de grootste design zoekmachine

159 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Muurhaak van een design merk? Ja die bestaan! In designfinder hebben we een ruim assortiment met muurhaken van verschillende merken. Je vindt hier onder andere een aantal iconische muurhaken zoals de Muuto Dots en de Fritz Hansen Happy muurhaak. Ben je op zoek naar een enkele knop of wil je je hele muur volhangen met haken? We hebben keuze genoeg. Design muurhaken zijn niet alleen functioneel, maar ook heel stijlvol om te zien.

Design muurhaken zijn functioneel

Met muurhaken kun je je interieur netjes en opgeruimd houden. Design muurhaken zijn functioneel doordat je er van alles aan kan ophangen. Jassen, handdoeken, keukentextiel, een schilderij of andere persoonlijke waardevolle items. Ga je voor een decoratieve knop of een muurhaak? Je kan ze in elke ruimte toepassen. Ga voor speels in de kinderkamer en voor stijlvol in de hal of keuken. Met design muurhaken geef je functionaliteit een mooi uiterlijk.

De populairste muurhaken

Populaire en bekende muurhaken van design merken zijn o.a.:

Bij ons vind je alleen design muurhaken van de premium designmerken. Allemaal verzameld in een handig product overzicht vanuit de bekende webshops die design verkopen, maar ook minder bekende webshops. Enkele voorbeelden van onze partner webshops: Mister Design, Flinders, Nordic Nest, Design Bestseller, Andlight, Fonq, VTwonen, Peeq en meer.

Design muurhaak online kopen voor de laagste prijs?

Doordat je in ons overzicht muurhaken vind uit verschillende shops hebben we een groot aanbod. Maar per muurhaak kan je ook de prijzen vergelijken. We checken hier in designfinder de prijzen namelijk twee keer per dag, dus je hoeft niet zelf constant in de gaten te houden of er ergens een muurhaak in de aanbieding is.

Muurhaak kopen via designfinder

Design muurhaak kopen? Zoek hem op via de zoekbalk van designfinder. Als je hem hebt gevonden, klik je door naar de detailpagina waar je de prijzen ziet. Vind de laagste prijs en klik door naar de webshop. Is de prijs van de muurhaak nog te hoog? Zet hem op je wishlist zetten of stel een prijsalert in. Hiervoor moet je wel even een account aanmaken op designweb. Lees hier hoe het werkt.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.