Designweb - de grootste design zoekmachine

Design salontafels

1.063 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Een design salontafel voor de beste prijs

Een design salontafel is onmisbaar in elk huishouden. Of je nu een grote of kleine woonkamer hebt, een salontafel is een must-have om je kopjes koffie, wijntjes en hapjes op te zetten. Design salontafels zijn stijlvol, praktisch en met veel aandacht ontworpen. Zo is een design salontafel direct een upgrade voor je interieur. Ga je voor een salontafel met een modern design, bijvoorbeeld met een glazen blad, of juist voor een ovale design salontafel van hout? De opties zijn eindeloos, en via designweb shop jij jouw nieuwe design salontafel altijd voor de beste prijs!

Een design salontafel voor elk interieur

Een design salontafel zorgt er als middelpunt voor dat jouw meubels in de woonkamer een eenheid kunnen vormen. Rechthoekige salontafels sluiten qua lijnen mooi aan bij de bank waardoor je een prettig looppad en optisch lengte creëert. Een goede optie is dan bijvoorbeeld de HAY Kofi 140 salontafel met een blad van ribbelglas subtiele poten. Ronde salontafels zijn juist wat speelser en nemen over het algemeen net iets minder ruimte in beslag. De Ligne Roset Rythme salontafel is een van onze ronde favorieten. De ritmisch gevormde poten van deze tafel voegen speelsheid toe aan deze klassieker en doordat het blad van glas is, blijft het een luchtig geheel. Wil je dat je salontafel niet zo opvalt en heb je zwarte accenten in je interieur, ga dan voor een neutrale zwarte design salontafel zoals de Zanotta Niobe salontafel met zwart Marquina blad. Mocht je nou op zoek zijn naar écht een statement in je interieur, ga dan voor een bijzonder ontwerp met kleur. De Classic Bell Coffee salontafel in violet is wat ons betreft dé eye-catcher in elke woonkamer; een investering maar dan heb je ook echt een bijzondere design salontafel!

De scherpste prijs voor jouw design salontafel

Op designweb vind je een ruim assortiment design salontafels waarvan je gemakkelijk de prijs vergelijkt. Op deze manier bestel jij je nieuwe design salontafel altijd tegen de beste prijs. Het werkt heel simpel: zoek in designfinder de design salontafel die je graag aan wil kopen en bekijk de detailpagina. Hierop zie je altijd overzichtelijk bij welke online shops de salontafel beschikbaar is en tegen welke prijs. We zetten de laagste prijs altijd bovenaan zodat deze gemakkelijk te vinden is.

Prijzen vergelijken van design salontafels

De online prijzen van alle aangesloten webshops worden in designfinder maar liefst vijf keer per dag ververst zodat je altijd de beste scherpste prijs van jouw favoriete design salontafel kan vinden. Dagelijks vergelijken we meer dan 20 webshops; over een tijdje zelfs meer dan 50! Niet elk design item is in elke webshop verkrijgbaar, dus het is per item verschillend hoeveel prijsresultaten je te zien krijgt in de prijsvergelijking. Weet je nog niet zeker welke design salontafel je wil, of vind je de prijs nog te hoog? Creëer dan een wishlist en prijsalert en ontvang een seintje zodra de prijs verandert of jouw prijsalert raakt. Wil je meer weten over hoe designfinder precies werkt? Je leest het hier.

Mis je een design salontafel in designfinder?

Het is ons doel om design items zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Door zo veel mogelijk items vindbaar te maken via designfinder, kan je het design waarnaar jij op zoek bent tegen de beste prijs kopen. Soms kan het toch zo zijn dat de tafel die jij zoekt niet in designfinder te vinden is. Laat het ons dan even weten via deze pagina. Zo kunnen wij voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.