Designweb - de grootste design zoekmachine

Design voetenbanken

185 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design voetenbanken online shoppen

Een design voetenbank is een aangename toevoeging aan elk interieur. Design voetenbanken maken niet alleen een avondje in je luie stoel een stuk aangenamer; ze zijn ook nog eens ontzettend praktisch door het multifunctionele karakter. Heb je bijvoorbeeld iets te vieren maar te weinig zitplekken? Pak je design voetenbank erbij en je hebt direct een extra plek gecreëerd. Of wil je op een zonnige dag lekker onderuit gezakt in de tuin liggen maar heb je alleen stoelen in de tuin staan? Neem je voetenbank mee naar buiten en genieten maar! Naast dat voetenbanken praktisch zijn en extra comfort bieden, voegen ze het liefst natuurlijk ook sfeer toe aan je interieur. Door voor een design variant te kiezen is dat ook zeker het geval. Design voetenbanken worden namelijk met veel aandacht voor kwaliteit en detail ontworpen en geproduceerd, zodat ze er prachtig uit zien en jarenlang meegaan!

Mix & match: een design voetenbank bij elke stoel

Lang niet voor elke fauteuil of stoel bestaat een matchende voetenbank. Is dit voor jou een vereiste? Houd hier dan al rekening mee wanneer je je design stoel aanschaft door bijvoorbeeld voor de Vitra Eames Lounge Chair te gaan met bijpassende voetenbank. De Artifort Orange Slice is in dit geval ook een uitstekende optie; deze is eveneens aan te vullen met een bijpassend voetenbankje. Ondanks dat je eerste ingeving misschien zou gaan voor een matchende set, vinden wij het juist ook heel leuk om voor mix & match te gaan en design voetenbanken te combineren met verschillende stoelen en fauteuils. Houd je van neutrale kleuren en een minimalistische interieurstijl? Dan is bijvoorbeeld de Rico poef van Ferm Living een hele leuke optie. De voetenbank is alleen al een mooi object op zichzelf en beschikt over heerlijk zachte bekleding. Wil je met je nieuwe voetenbankje ook graag wat extra warmte toevoegen aan je interieur? Dan zijn de Menu Brasilia voetenbank en Carl Hansen Sideways voetenbank met een warm, houten frame een goede keuze. Mocht je tot slot graag een design voetenbank voor buiten willen aanschaffen, kijk dan eens naar de DEDON MBRACE voetenbanken. Deze zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen; voor iedere design liefhebber wat wils!

Design voetenbanken voor de scherpste prijs

Je koopt jouw nieuwe design voetenbank natuurlijk graag voor de allerbeste prijs. Daarom vergelijken wij in designfinder vijf keer per dag de online prijzen van de webshops die zich aangesloten hebben bij designweb en die jouw toekomstige voetenbank verkopen. Momenteel zijn er al meer dan 20 webshops aangesloten bij designweb; over een tijdje zelfs meer dan 50! Als je via designweb shopt hoef je dus nooit meer zelf prijzen te vergelijken van design items die je graag wil; de beste actuele prijs staat altijd in designfinder. Waar je deze kan vinden? Open de detailpagina van de design voetenbank die jij graag wil en je ziet de scherpste prijs direct bovenaan staan!

Maak een wishlist & prijsalert aan

Weet je nog niet zeker welke design voetenbank je wil kopen, wil je meerdere items tegelijk shoppen of wil je nog even wachten tot de prijs daalt en binnen jouw budget valt? Zet je favoriete design items dan op je wishlist en maak een prijsalert aan. Je ontvangt van ons een mail zodra de prijs van een van jouw favorieten verandert en wanneer de prijs een van de door jou ingestelde prijsalerts raakt. Meer weten over hoe designfinder werkt? Je leest het hier.

Mis je een design voetenbank in designfinder?

Om design shoppen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken is het ons doel om zo veel mogelijk design items vindbaar te maken in designfinder. Momenteel vind je daarom al ruim 50.000 producten in designfinder. Doordat het aanbod in design items zo ontzettend uitgebreid is, kan het soms toch zo zijn dat het item dat jij zoekt nog niet in designfinder te vinden is. Laat het ons dan alsjeblieft weten via deze pagina. Zo kunnen wij voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.