Designweb - de grootste design zoekmachine

538 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design kandelaars zijn niet alleen objecten voor sfeer en gezelligheid in huis. Je kan design kandelaars ook verzamelen om hiermee je eigen sculpturen te bouwen. Neem de ‘modulaire’ kandelaars van STOFF Nagel, deze kun je per stuk of per drie kopen. Met deze iconische en waardevaste kandelaars maak je design object met kaarsen. Je kan eindeloos combineren met verschillende kleuren zoals messing, chroom, zwart, rosé goud en brons. Hierboven in designfinder hebben we een uitgebreide collectie kandelaars, minimalistisch maar ook juist uitbundig. Combineer verschillende designs met elkaar en zet ze in een groepje voor een speels effect.

Kandelaars van hout, staal, marmer, steen of glas?

Kandelaars zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Marmeren kandelaren zoals het eigentijds ontwerp van Tom Dixon, de ‘Swirl Kandelaar’. Of de messing kandelaar van Fritz Hansen, de Single Kandelaar #1 ontworpen door Jaime Hayon. De HAY Flare, is een mooie glazen kandelaar en beschikbaar in verschillende kleuren. De Bubble Kaarsenhouder van Cor Unum is ook het bekijken waard! Dit is een kandelaar van keramiek. Alain van Havre ontwierp voor Ethnicraft een mooie set houten kandelaars. En zo kunnen we nog veel voorbeelden geven. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat deze design kandelaars waardevast zijn.

Premium design kandelaars

In designfinder vind je alleen design kandelaars van de kwaliteitsmerken zoals STOFF Nagel, Ferm Living, Kartell, Fritz Hansen, Tom Dixon, HAY, &Tradition en meer! We verzamelen deze kandelaars vanuit betrouwbare bekende webshops die design verkopen, maar ook minder bekende webshops. Enkele voorbeelden van onze partner webshops: Mister Design, Flinders, Nordic Nest, Design Bestseller, Andlight, Fonq, VTwonen, Peeq en meer.

Design kandelaar voor de beste prijs online kopen?

Dankzij de vele shops kun je hier prijzen vergelijken van mooie design kandelaars. We checken hier in designfinder de prijzen twee keer per dag, dus je hoeft niet zelf constant te checken of er ergens een kandelaar in de aanbieding is. Zet jouw gewenste kandelaar op je wishlist en je krijgt een melding als de prijs significant daalt. Wil je liever direct kopen? Dat kan natuurlijk ook! Hier kun je tegelijkertijd in meer dan 20 webshops zoeken (binnenkort zelfs 50) en de online prijzen vergelijken voor jouw favoriete design kandelaar.

Design kandelaar kopen via designfinder

In de designfinder vind je alle design kandelaars en kaarsenhouders van top designmerken. Zoek hem op via de zoekbalk van designfinder. Als je hem hebt gevonden, klik je door naar de detailpagina waar je de prijzen ziet. Daar zie je ook welke online winkels hem aanbieden. Bekijk welke shop de beste prijs aanbied. Is de kandelaar nog te duur? Zet hem op je wishlist zetten of stel een prijsalert in. Hiervoor moet je wel even een account aanmaken op designweb. Lees hier hoe het werkt.

Mis je een kandelaar in designfinder?

We willen zo veel mogelijk kandelaars aan designfinder toevoegen. We ontwikkelingen continu door aan dit platform. Het kan zijn dat je de kandelaar die jij zoekt niet kan vinden. Laat het ons dan weten via deze pagina. Dan kunnen we kijken of we deze kunnen toevoegen aan designfinder.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.