Designweb - de grootste design zoekmachine

Design schommelstoelen

71 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design schommelstoel kopen?

Een design schommelstoel: you either love it or you hate it. In het gemiddelde interieur vind je doorgaans wel een design fauteuil of een set design eetkamerstoelen terug; design schommelstoelen daarentegen zijn een stuk unieker. Je vindt ze eigenlijk vooral in baby- en kinderkamers; logisch want zo wieg je je baby of kindje gemakkelijk weer in slaap. Maar door een design schommelstoel toe te voegen aan je interieur in bijvoorbeeld je woon- of eetkamer maak je echt een statement waarin je ook nog eens lekker tot rust komt. Want zeg nou zelf, van schommelen ontspant toch uiteindelijk iedereen?

Design schommelstoelen van Vitra

Als we één merk in de spotlight mogen zetten die goede design schommelstoelen aanbiedt, is het wel Vitra. De meest bekende Vitra schommelstoel is de Vitra Eames Fiberglass Chair RAR schommelstoel. Deze schommelstoel is zoals de naam al doet vermoeden ontworpen door Charles en Rey Eames en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zittingen en onderstellen. De stoel wordt al sinds 1945 geproduceerd en werd een aantal jaar later ook in kunststof uitgebracht: de Vitra Eames Plastic Chair RAR schommelstoel. De fiberglass variant is hiermee het originele ontwerp, echter is de kunststof variant een hele goede en minstens zo mooie keuze als je budget de fiberglass schommelstoel niet toelaat. De kunststof variant is daarnaast in meer kleuren beschikbaar en kan ook met stof bekleed worden. De verschillende Vitra Eames RAR schommelstoelen zijn wat ons betreft echte design klassiekers van hoogwaardige kwaliteit die elke ruimte een extra dimensie geven. 

Design schommelstoelen voor de beste prijs

Een design schommelstoel kan een prijzige aankoop zijn. Daarom hebben wij de prijzen van de verschillende aanbieders per schommelstoel voor je vergeleken en op een rijtje gezet. Zo shop je via designfinder gemakkelijk de meest populaire design schommelstoelen online voor de beste prijs. Dit maken we mogelijk door vijf keer per dag de prijzen van de bij designweb aangesloten webshops te vergelijken. Momenteel vergelijken wij ruim 20 webshops en over een tijdje zelfs meer dan 50! Zo shop je uit een ruim aanbod van wel meer dan 50 verschillende design schommelstoelen. Op de detailpagina van elk designitem zie je overzichtelijk voor welke prijs elke aanbiedende webshop het item verkoopt. De beste prijs staat uiteraard bovenaan zodat deze niet te missen is

Vind je de prijs nog te hoog?

Weet je nog niet zeker welke design schommelstoel je graag wil toevoegen aan je interieur of vind je de prijs nog te hoog? Zet hem dan op je wishlist en maak een prijsalert aan. Zo vind je jouw favorieten gemakkelijk in één overzicht terug met de actuele, laagste prijs. En door een prijsalert in te stellen ontvang je van ons een mailtje zodra de prijs van jouw favorieten verandert. Meer weten over hoe designfinder werkt? Je leest het hier.

Is jouw favoriete design schommelstoel niet vindbaar in designfinder?

Het is ons doel om zo veel mogelijk design beschikbaar te maken tegen de laatste prijs. Zo maken we de designmarkt hopelijk een stukje toegankelijker voor iedereen. Ben je op zoek naar een specifieke schommelstoel maar kan je deze niet vinden in designfinder? Laat het ons dan even weten via deze pagina. Zo kunnen wij voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.