Designweb - de grootste design zoekmachine

Design vloerlampen

1.331 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design vloerlampen in designfinder

In designfinder vind je de mooiste vloerlampen, bekende klassiekers zoals de Panthella vloerlamp van Louis Poulsen en moderne vloerlampen van Flos en Kartell. Hier op designweb bieden we een uitgebreide selectie van design vloerlampen van premium design merken, zowel uit binnen- als buitenland. Bekijk ons brede assortiment hanglampen, die geselecteerd zijn uit meer dan 50 webshops en maak gebruik van designfinder om online prijzen te vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de webshop vinden met de laagste prijs of de beste service voor het kopen van een mooie design vloerlamp.

Vind hier alle design vloerlampen en vergelijk prijzen

Hier vind je alle online design vloerlampen van de premium designmerken. Naast alle premium designmerken vind je ook lampen van nieuwe en opkomende ontwerpers. Mis je een vloerlamp van een premium merk? Laat het ons dan weten!

Heb je je gewenste design vloerlamp gevonden? Klik door naar de detailpagina van de vloerlamp om te zien waar je de vloerlamp voor de laagste online prijs kan kopen. Prijs niet laag genoeg? Zet hem op je wishlist of stel een prijsalert in. Dan krijg je van ons een seintje als de online prijs daalt. Dagelijks updaten we twee keer de online prijzen zodat je een actuele online prijs te zien krijg. Als je hem direct wilt kopen kan je de prijzen vergelijken en de vloerlamp bij de beste aanbieder kopen.

Design vloerlampen van de premium merken

Hier vind je design vloerlampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd door premium designmeubel fabrikanten. Je vindt in designfinder prachtige merken zoals Louis Poulsen, Moooi, Muuto, HAY, Fritz Hansen, Tom Dixon, Artemide, Foscarini, Flos, Gubi en vele anderen. Merken en design vloerlampen die niet alleen mooi staan in je huis of andere ruimte, ze behouden ook hun waarde. Als je een keer een andere vloerlamp wilt kopen omdat je de styling van je huis wilt aanpassen, dan verkoop je hem gemakkelijk weer.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.