Designweb - de grootste design zoekmachine

Alle design stoelen

9.229 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online prijzen vergelijken van design stoelen

Op zoek naar design stoelen? Ze zijn onmisbaar in je interieur en via designfinder shop je een breed aanbod design eetkamerstoelen, bureaustoelen, loungestoelen, fauteuils, barkrukken, krukjes, poefen, voetenbankjes, klapstoelen en zitzakken. Stuk voor stuk zijn de design stoelen een ware toevoeging aan je inrichting. Naast het comfort wordt door de ontwerpers van design stoelen namelijk ontzettend veel aandacht gestoken in de uitstraling en details van de stoelen. De design stoelen worden vervolgens geproduceerd in de beste meubelfabrieken ter wereld. Van betaalbare design stoelen tot het hoogste prijssegment; design stoelen zijn een investering die je voor jaren doet en er is voor elke designliefhebber wat wils!

Verschillende merken design stoelen

Op designweb vind je design stoelen van zowel bekende als minder bekende merken. Bij de meest bekende merken valt bijvoorbeeld te denken aan Vitra, Artifort, HAY, Ligne Roset en Thonet. Gaat er toch niet direct een belletje rinkelen? Vitra heeft bijvoorbeeld de alom bekende Eames DSW eetkamerstoelen ontworpen. Deze vind je terug in menig huishouden en is in talloze samenstellingen te krijgen waardoor hij in nagenoeg elk interieur mooi tot zijn recht komt. Een ander wereldwijd bekend voorbeeld is de Togo fauteuil van Ligne Roset. De Togo is echt een statement in elke ruimte en zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Een hele bekende design stoel van Artifort is de Orange Slice; tevens in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Kijkend naar de minder bekende design merken die zeker ook in het rijtje thuis horen valt bijvoorbeeld te denken aan Zeitraum, Driade en Muuto. Overigens is de Roly Poly chair van Driade natuurlijk wel een hele bekende, moderne klassieker!

Design stoelen online kopen voor de laagste prijs

De keuze is reuze als het gaat om design stoelen. Het liefst shop je ze natuurlijk wel voor de laagste prijs. In designfinder vind je een uitgebreid assortiment met meer dan 8300 verschillende design stoelen waarvan je eenvoudig de online prijzen van de aanbiedende webshops vergelijkt. Op deze manier zorg je dat je altijd je aankoop tegen de beste prijs doet. Het is heel simpel: zoek in designfinder het model waar je naar op zoek bent en bekijk de detailpagina van de stoel. Hier zie je heel gemakkelijk in een overzicht bij welke webshops de stoel beschikbaar is en tegen welke prijs. Om het nog gemakkelijker te maken zetten wij de laagste prijs altijd bovenaan!

Wij checken 5 keer per dag de online prijzen

De online prijzen van de webshops die bij designweb aangesloten zijn worden maar liefst vijf keer per dag ververst zodat je altijd de meest actuele prijs van alle designs zien krijgt. Op dit moment vergelijken we meer dan 20 webshops voor je en over een tijdje zelfs meer dan 50! Niet elk design item is in elke webshop verkrijgbaar, dus het is per item verschillend hoeveel prijsresultaten je te zien krijgt in de prijsvergelijking. Wil je meer weten over hoe designfinder precies werkt? Je leest het hier. Past de prijs niet bij je budget? Voeg het product dan toe aan je wishlist of stel een prijsalert in.

Mis je een design stoel in designfinder?

Om het voor onze klanten mogelijk te maken al het design voor de beste prijs te kunnen kopen, is het ons doel om zo veel mogelijk design stoelen aan te bieden en vindbaar te maken via designfinder. Toch kan het helaas soms zo zijn dat de stoel die jij zoekt niet in designfinder te vinden is. Laat het ons dan alsjeblieft even weten via deze pagina. Zo kunnen wij altijd voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.