Designweb - de grootste design zoekmachine

379 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Design bureaus voor op kantoor en in huis

Een design bureau is een prachtige toevoeging aan elke werkplek; op kantoor maar vooral in de woonkamer natuurlijk! Thuiswerkdagen zijn voor de meeste werkende mensen niet meer weg te denken, dus een fijne werkplek in huis is een must. En zeg nou zelf, het oog wil ook wat toch?! Design bureaus zijn - met als startpunt functionaliteit en ambacht - investeringen voor het leven. Met weloverwogen materiaalgebruik en oog voor detail, zijn er inmiddels flink wat prachtige design bureaus op de markt gebracht die jouw werkplek dag in dag uit een feestje maken. En via designfinder zorg je ervoor dat je niets te veel betaalt voor je nieuwe design bureau!

Minimalistische, gekleurde en moderne bureaus

Design bureaus zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, zodat er in elk interieur wel eentje mooi tot zijn recht komt. Heb je een hele kale wand die je graag aan wil kleden en zowel een bureau als opbergruimte nodig? Ga dan voor een modulair maar minimalistisch bureau- en kastsysteem van String. Je kan de String kasten en bureaus helemaal naar wens samenstellen waardoor ze multifunctioneel zijn en een leven lang mee kunnen. Liever een opvallender bureau? Ga dan voor een gekleurd design bureau zoals een tijdloos geel USM Haller exemplaar. Een lust voor het oog en een hele gezellige toevoeging aan je werkplek! Op zoek naar een design bureau voor kinderen? Dan raden wij zonder twijfel de handgemaakte bureautjes van Studio Jes Iken aan. Je kleintjes zullen je dankbaar zijn!

Alle design bureaus op één plek voor de beste prijs

Design bureaus zijn wellicht iets lastiger online te vinden dan andere design items. Als je via designfinder shopt, vind je alle beschikbare design bureaus van onze partners op één centrale plek. Het handigst van alles: je vergelijkt in één oogopslag de actuele online prijzen en betaalt zo nooit te veel voor je nieuwe design bureau. Weet je nog niet zeker welk bureau je wil of heb je een bepaald budget beschikbaar? Met een designweb account maak je gemakkelijk een wishlist en prijsalerts aan, waardoor je al je favoriete design altijd terug kan vinden en een maximale prijs kan instellen. Opletten hoeft niet: wij sturen je een seintje als de prijs gedaald is en wanneer je ingestelde prijsalert geraakt wordt!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.