Designweb - de grootste design zoekmachine

1.279 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online prijzen van design barkrukken vergelijken

Een bar, kookeiland of hoge tafel in de keuken om lekker aan te ontbijten of een wijntje te drinken terwijl je partner kookt: handig maar vooral heel gezellig! Een mooie set design barkrukken is hierbij onmisbaar. Zo haal je comfort én direct een upgrade van je interieur in huis. Omdat een bar, kookeiland of hoge tafel vaak een prominente plek heeft in je woon- of eetkamer, is het des te belangrijker om een goede keuze te maken in de barkrukken die je erbij kiest. Design barkrukken zijn niet alleen van hele hoge kwaliteit, maar ook met veel oog voor detail gemaakt. Ze bieden daarnaast vanwege hun hoogte ten opzichte van bijvoorbeeld design eetkamerstoelen een verticale dimensie in de ruimte. Design barkrukken maken je interieur dus direct een stuk interessanter terwijl je ze uiteindelijk ook gewoon nodig hebt lekker om op te zitten!

Design barkrukken: de klassiekers 

Door de jaren heen heeft de design barkruk een echte evolutie doorgemaakt. Bekende ontwerpers als Artifort, Montana, HAY en Fritz Hansen hebben hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Waren barkrukken vroeger vaak gemaakt van hout en redelijk oncomfortabel, wordt er nu extra veel aandacht aan het comfort geschonken. Zo kan je ergonomisch verantwoord aan je bar of keukeneiland hangen!

Design barkrukken zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten en stijlen. Ben je op zoek naar een minimalistische barkruk met armleuningen? Ga dan voor de In Between SK 7 barkruk van &Tradition in gerookt hout. Wil je juist graag een design barkruk die kan draaien om maximaal gebruik te maken van de ruimte? Dan is de Nina barkruk van Artifort een goede optie. En voor een echt tijdloos design ga je natuurlijk voor de S32 barkruk van Thonet. Alle drie zijn klassiekers en inmiddels niet meer weg te denken uit barkrukkenland!

Design barkrukken online voor de laagste prijs

Ben jij op zoek naar design barkrukken voor de laagste prijs? In designfinder vind je maar liefst 1177 soorten design barkrukken met prijsvergelijking van de online webshops die de betreffende design barkruk aanbieden. Door gebruik te maken van designweb hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat je te veel betaalt: wij zoeken voor je uit wat de beste online prijs is! Hoe dit precies werkt? Zoek jouw favoriete design barkrukken op in designfinder, open de detailpagina en bekijk het overzicht van webshops en prijzen. We zetten de laagste prijs altijd bovenaan zodat deze gemakkelijk te vinden is.

Is de prijs nog te hoog?

Vind je de prijs nog iets te hoog of weet je nog niet zeker welke design barkruk je het liefst wil? Zet je favorieten dan op je wishlist of maak een prijsalert aan. Zo kan je je favoriete items altijd gemakkelijk terugvinden en ontvang je een mailtje van ons wanneer de prijs verandert. De prijzen van de aangesloten webshops worden in designfinder vijf keer per dag ververst zodat je altijd de actuele prijs van elke design barkruk te zien krijgt. Momenteel vergelijken we al meer dan 20 verschillende webshops voor je; over een tijdje zelfs meer dan 50! Uiteraard beschikt niet elke webshop over dezelfde collectie, waardoor het aantal prijsresultaten per item verschillend kan zijn in de prijsvergelijkingen. Wil je nog meer informatie over hoe designfinder precies werkt? Je leest het hier.

Mis je een design barkruk in designfinder?

Het is ons doel om designfinder zo veel mogelijk te vullen met online beschikbare designitems, zodat je het design waarnaar jij op zoek bent tegen de scherpste prijs kan kopen. Soms is het helaas toch zo dat het specifieke barkruk die je zoekt nog niet op designweb te vinden is. Is dit het geval, laat het ons dan alsjeblieft weten via deze pagina. Zo kunnen wij voor een zo compleet mogelijk aanbod zorgen voor onze design shoppers!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.