Designweb - de grootste design zoekmachine

119 producten gevonden

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik? Meer informatie

Mis je een product? product toevoegen

Designweb is een onafhankelijke prijsvergelijker. Je vind er een uitgebreide verzameling van meer dan 30.000 designproducten van premium design merken, waaronder verlichting, meubels, kunst en woonaccessoires. Vergelijk meer dan 50 online designwinkels op basis van de laagste prijs of de beste ervaringen en ontdek waar jij je volgende aankoop het beste of het goedkoopste kunt doen.


Online design plaids shoppen

Een design plaid is onmisbaar in elk interieur. Naast mooie design kussens bieden design plaids je de mogelijkheid om een flinke dosis extra sfeer en gezelligheid in je interieur te brengen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook hartstikke handig; als je het koud hebt pak je je plaid erbij en je houdt jezelf geheel in stijl warm. Wat ons betreft dus een echte win-winsituatie. Design plaids zijn namelijk met veel aandacht voor het ontwerp maar ook voor het comfort ontworpen. Daarnaast speelt kwaliteit uiteraard een belangrijke rol, waardoor ze doorgaans vervaardigd worden uit een mooie wol- of katoenvariant. Design plaids zijn verkrijgbaar in eindeloos veel soorten en maten en via designfinder shop je jouw nieuwe design plaid gemakkelijk voor de beste prijs!

Een neutraal of gekleurd design plaid?

Een design plaid biedt de uitgelezen kans om wat kleur toe te voegen aan je interieur. Vooral als je je basis neutraal hebt gehouden, kan je met plaids afwisselen in de styling van bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer. Het Vitra Colour Block plaid in roze met beige of in het blauw met bordeaux zijn in dat geval hele leuke, kleurrijke opties. Een andere mooie kleurrijke optie is de HAY Mega Dot Sprei, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze staat vooral prachtig op je bed en geeft je slaapkamer gelijk een extra dosis kleur en textuur. Ben je juist op zoek naar iets minder opvallends, passend bij een neutrale en minimalistische inrichting? Dan zijn het Mirage plaid en Entire plaid van Ferm Living een mooie toevoeging waarmee je wat extra textuur aanbrengt en er lekker warm bij zit. Het leuke aan de plaids van Ferm Living is daarnaast dat je ze ook als wandkleed kan gebruiken. Zo heb je voor een toegankelijke prijs een mooi groot kunstobject aan je muur hangen. Wij zijn fan!

Design plaids online voor de beste prijs

Design plaids zijn - net als andere design items - vaak iets duurder dan items van fast furniture winkels en webshops. Toch zijn ze wat ons betreft de investering juist waard. Als je voor een design plaid van goede kwaliteit kiest gaat deze namelijk jaren lang mee en ze zijn vaak veel lekkerder warm. We begrijpen als geen ander dat je je nieuwe design plaid dan wel graag tegen de scherpste prijs shopt. Via designfinder is dit heel gemakkelijk: wij vergelijken vijf keer per dag de online prijzen van aanbiedende websites voor je zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Als je een kijkje neemt op de detailpagina van het plaid dat je graag wil, zie je vervolgens bovenaan direct de laatst vindbare prijs staan. Gemakkelijk, toch?!

Maak een wishlist & prijsalert aan

Weet je nog niet zeker welk design plaid je aan wil schaffen of ben je benieuwd of de prijs nog wat gaat dalen? Zet je favorieten dan op je wishlist. Zo kan je ze gemakkelijk terugvinden en krijg je een mailtje indien de prijs verandert. Mocht je een bepaald budget beschikbaar hebben, bijvoorbeeld als cadeau, maak dan ook even een prijsalert aan. Je ontvangt dan een mail wanneer de prijs van het design plaid jouw prijsalert raakt zodat je hem direct kan shoppen. Wil je nog meer weten over designweb? Je leest het hier.

Mis je een design plaid in designfinder?

Momenteel zijn al ruim 24 webshops aangesloten bij designweb en over een tijdje zelfs 50. Toch kan het zijn dat het design plaid dat jij zoekt nog niet vindbaar is in designfinder. Is dit het geval, geef ons dan via deze pagina een seintje. We kunnen het product dan toevoegen om zo veel mogelijk design voor de beste prijs aan te bieden aan zo veel mogelijk designshoppers!

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.