100% authentiek design
20+ betrouwbare design shops op één plek
Vergelijk design prijzen
Nieuw en tweedehands design
Designweb - de grootste design zoekmachine

HAY x ASICS: Nieuwe limited edition sneakers, sokken en een tas

nieuws
12-06 2024, 11:00
designweb redactie

Limited edition HAY x ASICS nieuws! Dit keer geen design, maar wel een mooie samenwerking tussen design merk HAY en ASICS. Bij HAY staat samenwerken centraal. HAY laat zich inspireren door kunst, architectuur en zelfs mode om bij te blijven met de wereld om ons heen. Van kunstenaars en ontwerpers tot makers over de hele wereld, tot aan deze nieuwe samenwerking met het bekende Japanse sportkledingmerk ASICS: elke samenwerking resulteert in een product waarin het beste van beide werelden samenkomen.

HAY x ASICS limited edition samenwerking met sneakers, sokken en een weekendtas
HAY x ASICS limited edition Skyhand OG sneakers

HAY x ASICS Skyhand OG, Logo Bag en Everyday Socks

Met dit sentiment als uitgangspunt, brengt de ASICS x HAY-samenwerking een iconisch paar limited edition schoenen uit de ASICS-archieven – de Skyhand OG van 1994 – uit. De samenwerking omvat ook bijpassende Everyday Socks van het merk en een ASICS x HAY Logo Bag. Dat in de esthetiek en kleuren van HAY.
Een gedeelde toewijding aan het creëren van functionele, eigentijdse producten voor dagelijks gebruik heeft geleid tot deze samenwerking tussen ASICS en HAY. Gebaseerd op HAY's ethos van het ontwerpen van hoogwaardige producten voor het dagelijks leven en de focus van ASICS op beweging voor zowel lichaam als geest, combineert deze samenwerking eerlijk design en comfort om een ​​goed leven te bevorderen.

sokken, schoenen en een weekendtas, nieuw van HAY x ASICS
Samenwerking tussen HAY en ASICS met limited editions
vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar tijdens 3daysofdesign

Exclusieve launch HAY x ASICS tijdens 3dayofdesign

Vandaag, tijdens 3daysofdesign (12 - 14 juni), worden de schoenen exclusief gelanceerd in HAY's wereldwijde flagshipstore, HAY House. Ze zullen eerst beschikbaar zijn in drie kleuren: roze, blauw en groen, allemaal geselecteerd door HAY mede-oprichter Mette Hay. Het ‘block colour’ ontwerp en de accentdetails, die zijn geïnspireerd op HAY’s Outline Pyjamas (gelanceerd in 2023), maken de opnieuw geïnterpreteerde HAY x ASICS Skyhand OG aantrekkelijk voor een breed publiek en geven ze een eigentijdse uitstraling. Later dit najaar zal een tweede collectie ASICS x HAY-sneakers in beperkte oplage verkrijgbaar zijn in lila en bruin, passend bij de nieuwe Outline Pyjama-kleuren.

Later dit jaar komen er nog twee limited editions uit, de bruine en lila kleur
HAY x ASICS met de lila en bruine sneaker die later dit najaar verkrijgbaar zijn
de nieuwe hay x asics schoenen
Deze sneakers, sokken en de logo bag is verkrijgbaar in een beperkte oplage

HAY x ASICS: Hoogwaardig design voor iedereen

In lijn met HAY's kernwaarde om hoogwaardig design voor iedereen bereikbaar te maken, is de Skyhand OG opnieuw ontwikkeld door ASICS met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen voor maximaal comfort. De schoen is voorzien van FlyteFoam in de voorvoet voor een comfortabele tred en EVA-schuim in de hiel voor extra demping. Het bovenwerk van suède en leer is subtiel verfraaid met ASICS- en HAY-logo's op de hiel en tong.

"Bij HAY laten we ons inspireren door het leven om betaalbare, hoogwaardige producten te creëren die aansluiten bij de veranderende behoeften van het dagelijks leven"

“Bij HAY laten we ons inspireren door het leven om betaalbare, hoogwaardige producten te creëren die aansluiten bij de veranderende behoeften van het dagelijks leven. Een van onze belangrijkste doelen met onze producten is om dagelijkse momenten thuis of onderweg te verbeteren. Het is fantastisch om samen te werken met ASICS, een merk dat sterk gelooft in de kernwaarde van HAY om goed ontworpen producten voor iedereen toegankelijk te maken”, zegt Mette Hay, Creative Director van HAY Accessories.
De ASICS x HAY-samenwerking zal vanaf 28 juni verkrijgbaar zijn bij geselecteerde HAY-winkels en retailers in Europa, en vanaf 1 augustus in APAC.

Alle drie de kleuren van de nieuwe Asics sneakers in samenwerking met HAY
 HAY x ASICS Skyhand OG sneaker gaat €120 kosten
 De HAY x ASICS Logo weekendtas €45 en de HAY x ASICS Everyday Socks €22

Dit zijn de prijzen van de Limited editions HAY x ASICS

De adviesprijzen zijn als volgt: HAY x ASICS Skyhand OG €120, HAY x ASICS Logo weekendtas €45 en de HAY x ASICS Everyday Socks €22. Deze HAY x ASICS limited editions zul je niet terug vinden in designfinder, maar gelukkig vind je daar natuurlijk ander mooi design van HAY.

HAY in designfinder

Terug naar het overzicht

  • Artifort
  • &Tradition
  • String
  • Ligne Roset
  • Fritz Hansen
  • USM
  • Muuto
  • Kartell
  • Knoll
  • Louis Poulsen
  • Tom Dixon
  • Artemide
  • Moooi
  • Driade
  • FLOS
  • Hay
  • Vitra
  • Foscarini

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.