Designweb - de grootste design zoekmachine

Tom Dixon Melt Led Surface, koper

Vind de webshop met de laagste prijs

Design-Bestseller Design meubels, lampen en woonaccessoires van topmerken
bekijk product in de webshop bekijk
Lampenmaster Designlampen bij Lampenmaster.nl
bekijk product in de webshop bekijk

Meer prijzen zien? Zet dit product op je wishlist dan geven wij dit product voorrang!

Wij ontwikkelen designfinder continu. Het koppelen van prijzen van meer dan 51.000 design items kost veel tijd.
Geef dit product voorrang door te mailen of door dit item op je wishlist te zetten. Wij updaten dit product dan met de beschikbare prijzen en details!

Mis je een webshop? klik hier om hem toe te voegen!

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik?   Veertien dagen bedenktijd bij koop op afstand   Twee jaar garantie Meer informatie

Over dit product

Productomschrijving

De Tom Dixon Melt Surface Wand- en Plafondlamp, ontworpen door het designersduo Front, is de nieuwste toevoeging aan de Melt lampenfamilie. Het design van deze lamp haalt inspiratie uit het glasblazen, waarbij glas door hitte gevormd wordt. Wanneer de lamp uitgeschakeld is, lijkt de solide koperen buitenzijde standaard, maar zodra de lamp aan gaat, transformeert deze in een transparante, gloeiende bol. Dit kunstwerk kan zowel aan de wand als aan het plafond dienen en is zelfs geschikt voor presentatie op tafel of vloer.

Gemaakt van polycarbonaat maakt het materiaal het spiegelende effect aan de binnenkant van de lamp mogelijk. De Melt Surface Wand- en Plafondlamp is verkrijgbaar in chrome, koper, goud en de unieke 'smoke' uitvoering, met een diameter en hoogte van 50 centimeter. De aanbevolen lichtbron is een heldere halogeenlamp van 28 watt met een E27 fitting. Om de lamp schoon te maken, gebruik je het beste een zachte droge doek en vermijd je water of andere vloeistoffen. Voor een verbluffend effect kun je de Melt Wand- en Plafondlamp combineren met een andere lamp uit de Melt familie.

Melt Surface LED
Sinds 2019 is de Melt-serie ook beschikbaar met geïntegreerde LED. Het lichtpunt is elegant verwerkt aan de bovenzijde van de bol. Deze variant is duurzaam, heeft een lange levensduur en de lichtbron kan indien nodig via Tom Dixon worden vervangen. Afhankelijk van het gewenste effect, kun je ervoor kiezen om de kap rond het lichtpunt al dan niet te gebruiken, zoals te zien is in de afbeeldingen.

Tom Dixon Melt Surface Wand- en Plafondlamp

  • Diverse uitvoeringen 
  • Materiaal: polycarbonaat  
  • Lichtbron: 1 x E27 max. 28W (niet inbegrepen)  
  • Afmetingen: Ø50 x h. 50 cm.
Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.