Designweb - de grootste design zoekmachine

Ferm Living - Haze Vitrinekast - Zwart

Vind de webshop met de laagste prijs

Byflou Een design universum voor u en uw huis
bekijk product in de webshop bekijk
vtwonen De online woonwinkel boordevol inspiratie
bekijk product in de webshop bekijk
Andlight.nl design lampen tegen lage prijzen
bekijk product in de webshop bekijk

Meer prijzen zien? Zet dit product op je wishlist dan geven wij dit product voorrang!

Geef dit product voorrang door te mailen of door dit item op je wishlist te zetten. Wij updaten dit product dan met de beschikbare prijzen en details!

Mis je een webshop? klik hier om hem toe te voegen!

Kopen op afstand. Welke rechten heb ik?   Veertien dagen bedenktijd bij koop op afstand   Twee jaar garantie Meer informatie

Over dit product

Productomschrijving

De Ferm Living Haze Vitrinekast is ontworpen door Says Who. Met deze industriële en toch elegante vitrinekast kunnen uw bezittingen gezien worden. Gemaakt van gepoedercoat metaal en voorzien van semi-transparant draadglas, straalt de kast een industriële charme uit. Dankzij het gestructureerde glas met vierkante patronen onthult de Haze vitrinekast de silhouetten van de inhoud, waardoor de nieuwsgierigheid wordt gewekt naar wat erin zit. Je kunt ook kiezen voor glas met een prachtig verticaal gestreept patroon, waarbij de contouren van de inhoud ook zichtbaar zijn. De deuren van de kast sluiten magnetisch.

Met afmetingen van 155 centimeter hoog, 70 centimeter breed en 32 centimeter diep biedt de kast voldoende ruimte. Op de twee meegeleverde metalen planken met poedercoating kun je je bezittingen tentoonstellen. Of het nu gaat om mooi servies dat pronkt in de eetkamer of een verzameling verzorgingsproducten in de badkamer, de Haze Vitrinekast is er perfect voor en ziet er ook nog eens prachtig uit. Verkrijgbaar in Zwart of Cashmere.

Ferm Living heeft samengewerkt met het design duo Nikolaj en Kasper van Says Who voor het ontwerp van de Haze Vitrinekast. Ze maken deel uit van de nieuwe Scandinavische designbeweging, waarbij ze de traditionele Scandinavische designwaarden van eenvoud, minimalisme en functionaliteit respecteren en deze opnieuw vormgeven voor de moderne tijd.

Eigenschappen

 • In vier kleuren
 • Metalen frame met poedercoating
 • Twee varianten semi-transparant glas
 • wee losse planken
 • Industriële look
 • Afmetingen: b. 70 x h. 155 x d. 32 cm.
 • Designer: Says Who
   
Designweb

Deze optie komt binnenkort!

 • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
 • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.