Designweb - de grootste design zoekmachine

Whoppah! 10x Pre-owned Moooi designparels

blog
12-09 2023, 12:00
designweb redactie

Whoppah! De 10 maandelijkse designparels van Whoppah. Deze maand 10x Moooi! Ook een prachtig premium Dutch Design merk. Van dit merk vind je prachtige items op Whoppah. Soms vind je er zelfs nieuwe items en/of showroom modellen. Bekijk hieronder de 10 parels, plaats een bod en/of koop ze Heb je nog geen account op Whoppah? Maak er hier gratis een aan.

Whoppah en Moooi, pre-owned en nieuw design

Het design van Moooi

Moooi, opgericht in Nederland in 2001, is een merk dat het vooruitstrevende en creatieve Nederlandse design vertegenwoordigt. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van fantasierijke verlichting en meubels die ruimtes transformeren met artistieke flair. Wat Moooi uniek maakt, is hun toewijding om grenzen te verleggen en stukken te ontwerpen die avant-gardistisch en praktisch tegelijk zijn. Stap binnen in de wereld van Moooi, waar elk ontwerp getuigt van Nederlandse innovatie en gedurfd design viert. Verken hun diverse collectie, waar innovatie geen grenzen kent, en geniet van het beste van Nederlandse creativiteit.

Moooi Chess Table

We beginnen met deze mooie iconische Moooi Chess Table. De Moooi Chess Table ontworpen door de getalenteerde Zweedse designstudio Front, is een uniek meubelstuk dat typisch is voor hun stijl van verrassende ontwerpen. Deze bijzettafel, zoals de naam al suggereert, heeft ook een schaakbord ingebouwd. Na een spannend schaakspel transformeert de Chess weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm als bijzettafelDeze Moooi Chess table is nieuw. De nieuwprijs is €1189, koop hem voor €950!

Bekijk en koop nu voor €950

Moooi Heracleum II hanglamp

De prachtige Moooi Heracleum II LED hanglamp is een creatie van de Nederlandse ontwerper Bertjan Pot en is geproduceerd door Moooi. De vorm van deze lamp is geïnspireerd op de elegantie van een bloem, wat de Latijnse naam Heracleum verklaart. Het ontwerp bestaat uit koperen draden en uiterst dunne polycarbonaat lenzen. De vleugels van de lamp zijn flexibel en kunnen op verschillende manieren worden aangepast naar jouw voorkeur. Deze Moooi hanglamp is nieuw.

Bied vanaf €1550

Moooi carpet Firmship

Dit vloerkleed van Moooi is een showroommodel. Hierdoor mag dit mooie vloerkleed weg voor €1499 ipv €2849! Het model van het Moooi carpet is Firmship. De diameter van het vloerkleed is 250cm. Er zit een klein opvallend vlekje in maar verder is het kleed in goede staat! Het bekijken waard dus!

Bekijk het vloerkleed

Moooi Chess table design van Front

Moooi Shift lounge chair

Wanneer de stoel wordt opgevouwen, wordt hij plat en kan je hem gemakkelijk vervoeren of opbergen. Maar zodra je hem uitvouwt, transformeert hij in een ronde, driedimensionale vorm, dankzij zijn comfortabele uitrusting met een zacht gebreide rugleuning en een gewatteerde zitting. De Shift Launch Chair past moeiteloos in elke ruimte. In een gezellig stadsappartement of een ruime villa. De nieuwprijs van deze stoel was €2250. Bied vanaf €1799.

Bekijk de Moooi Shift Lounge chair

Moooi Filigree Vloerlamp Lamp

De indrukwekkende en toch stijlvolle Filigree van Moooi heeft zijn naam te danken aan het verfijnde draadwerk op de achterkant van de kap, dat doet denken aan de delicate zilveren of gouden draden die worden gebruikt om sieraden en andere objecten te verfraaien. Wanneer je de kap tegen de muur plaatst, ontstaat er een prachtig spel van licht en schaduw, waarbij je direct zicht hebt op de bijzondere vormgeving van de achterkant. Bekijk deze mooie nieuwe Filigree voerlamp, ontworpen door Rick Tegelaar.

Bekijk deze lamp op Whoppah!

Moooi Crochet bijzettafel

De prachtige Moooi Crochet bijzettafel heeft afmetingen van 60 centimeter in lengte, 30 centimeter in breedte en 30 centimeter in hoogte. Deze unieke bijzettafel is vervaardigd uit wit kant, dat met zorg is behandeld met epoxyhars. Het bijzondere is dat elke bijzettafel met de hand wordt vervaardigd, waardoor elk exemplaar uniek is. De tafel heeft lichte beschadigingen. De nieuwprijs van deze bijzettafel is €2525. Je kan deze nu voor een erg lage prijs kopen op Whoppah!

Bekijk de lage prijs

Moooi Non Rondom Light

Moooi kandelaar

Hier hebben we een bijzondere witte kandelaar van Moooi, die niet langer te koop is. Dus als je op zoek bent naar een uniek item, is dit een geweldige kans. Bovendien passen naast kaarsen ook waxinelichtjes perfect in de uitsparingen van deze kandelaar. Het is goed om te vermelden dat deze Moooi kandelaar enkele kleine lakschades heeft op enkele plaatsen.

Bied op deze kandelaar

Moooi Container New Antiques tafel

De schitterende Moooi Container tafel, met een ronde vorm en een witte uitstraling, is een creatie van niemand minder dan Marcel Wanders. Met een diameter van 120 centimeter en een totale hoogte van 72,2 centimeter, biedt deze tafel voldoende ruimte. Het tafelblad is vervaardigd uit duurzaam HPL met een dikte van 1,2 centimeter en de rand van het blad is altijd elegant in het zwart uitgevoerd. De voet van de tafel is gemaakt van hoogwaardig PE (kunststof).

Bekijk deze tafel van Moooi

Moooi Non Random Light large

De schitterende Moooi Non Random Hanglamp is het ontwerp van ontwerper Bertjan Pot. Toen Moooi besloot de productie van de geliefde Random Hanglamp te mechaniseren, ontdekte het Nederlandse label al snel dat het geen eenvoudige taak was om met een machine een 'random' structuur te creëren. Nadat ze deze uitdaging hadden overwonnen, sloegen ze de handen ineen met ontwerper Bertjan Pot om een ontwerp te creëren dat juist tegemoetkwam aan de wensen van een machine: een 'non random' structuur. Deze lamp is zo goed als nieuw.

Bekijk deze lamp

Moooi Urban hike bijzettafel

Als laatste een unieke bijzettafel: De Urban Hike Bijzettafel van Moooi, met het creatieve ontwerp van Marcel Wanders. Dit is een speels meubelstuk waaraan je je eigen persoonlijke stijl kunt toevoegen. Deze tafel, met één van zijn poten geïnspireerd op een klassieke wandelstok, is een ware blikvanger. Vervaardigd uit chroom en met een wandelstok die een prachtige walnoothouten uitstraling heeft, voegt deze bijzettafel een unieke touch toe aan je interieur.

Bekijk deze unieke bijzettafel

Dat waren ze, de 10 Whoppah Moooi designparels. Heb jij wensen voor volgende maand? Laat het ons weten dan gaan we op zoek. Heb jij een van onze tips gekocht? Laat het ons weten!

Moooi en designweb

Wil je liever een nieuw design item van Moooi kopen? Zoek dan design items van Moooi in designfinder en bekijk waar je ze voor de beste prijs kan kopen.

Nog een disclaimer: Alle artikelen die we publiceren zijn gratis te lezen. Ook is designfinder gratis te gebruiken zijn, zelfs zonder account. Hiervoor zijn wel inkomsten nodig. Als je via een link op deze pagina naar Whoppah gaat krijgen wij een affiliatevergoeding voor een eventuele aankoop, terwijl jij niks meer betaalt als anders. Zo helpt je mee dit platform mede mogelijk te maken. Koop je liever nieuw design? Zoek design in designfinder!

Ga naar designfinder

Terug naar het overzicht

  • Foscarini
  • Vitra
  • Louis Poulsen
  • Fritz Hansen
  • Knoll
  • USM
  • String
  • Artifort
  • &Tradition
  • Kartell
  • Tom Dixon
  • Hay
  • Muuto
  • Ligne Roset
  • Artemide
  • Driade
  • FLOS
  • Moooi

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.