Designweb - de grootste design zoekmachine

De 15 duurste design cadeaus (van designweb) die je waarschijnlijk niet krijgt

blog
14-12 2023, 13:00
designweb redactie

De 15 duurste design cadeaus die je op designweb vindt tot €94.476! Dit zijn de ‘echte’ design investeringen die je waarschijnlijk niet cadeau krijgt helaas.

Ben je wel van plan om een duur design cadeau te kopen, loop dan de onderstaande ’15 duurste cadeaus’ van designweb even door. We hebben prachtige design items op een rijtje gezet! Is de prijs nog wat aan de hoge kant? Past het net niet bij je budget? Zet hem op je wishlist, dan krijg je een melding als de prijs daalt. Dan zijn een van deze duurste design cadeaus toch een stuk goedkoper. Toch denken we dat de meeste mensen deze dure design cadeaus niet krijgen helaas. Maar dromen en vragen kan altijd toch? Bekijk anders de blog van gister met 10 design cadeaus tot 20 euro

de duurste van de 15 dure design cadeaus
Bocci 100.61 Semi-rigid Hanglamp

1. De duurste: Bocci 100.61 Semi-rigid Hanglamp

De prijs van deze design lamp is op dit moment is €94.476, maar dan heb je ook wat! Een lamp met 61 dimbare lichtbronnen en een gewicht van 220kg. De Bocci 100.61 Semi-rigid Hanglamp is gemaakt van glas  en is een samenwerking van meerdere glaskunstenaars van Bocci. Elke glazen 'lampenkap' wordt apart gemaakt, om vervolgens samengevoegd te worden met meerdere lampenkappen tot één geheel. Zo ontstaan glazen sculpturen die elk een eigen, organische vorm hebben. Dit dure design cadeau is goed geschikt voor de eetkamer aldus Bocci.

Bekijk de Bocci lamp
 

nummer twee van de duurste design cadeaus
Biegert & Funk QLOCKTWO 180 Wandklok - Creator's Edition Platinum

2. Biegert & Funk QLOCKTWO 180 Wandklok - Creator's Edition Platinum

Hangt deze mooie klok straks bij jou aan de muur? De prijs van dit dure cadeau is op het moment van schrijven €80.300, maar dan krijg je wel een klok van 180x180cm. De klokt weegt 87kg en is gemaakt van staal en een laag platinum. Een mooie creator’s edition dus! Heb je liever een laag 24k goud? Die is er ook en bovendien iets voordeliger: €79.300. PS er zijn ook kleinere modellen beschikbaar!

Zet op je wishlist
 

Bocci heeft ook dure design kado's
Bocci 28.61c Copper Hanglamp - Transparant kappen
 

3. Bocci 28.61c Copper Hanglamp - Transparant

Op nummer drie weer een glas kunstwerk van Bocci. De temperatuur en de richting van de luchtstroom bij het blazen van het glas worden bewust aangepast om een unieke vorm te creëren. Hierdoor ontstaat een bol met subtiele vervormingen en verschillende inkepingen. Je betaalt €76.024 voor deze lamp van 113kg! Als je deze lamp wilt ophangen heb je wel een hoog plafond nodig, dit kunstwerk is namelijk 3 meter hoog. Er zitten 61 lichtbronnen in en die krijg je er gelukkig bijgeleverd!

Bekijk actuele prijs
 

dure design cadeaus top 15
Terzani - Hanglamp Soscik G57S Goud Metaal

4. Terzani - Hanglamp Soscik G57S Goud Metaal

Ben je meer van de klassieke kroonluchters? Dan is dit pareltje voor jou! Hij is een stuk goedkoper dan de nummer 1 van deze lijst maar het blijft een duur cadeau. Hij kost op het moment van schrijven €56.991.

Bekijk meer
 

Louis Poulsen PH Artichoke 840 Glass
Louis Poulsen PH Artichoke 840 Glass

5. Louis Poulsen PH Artichoke 840 Glass Hanglamp

Louis Poulsen staat ook in de lijst met duurste design cadeaus. De PH Artichoke 840 is een internationaal designicoon. De lamp bestaat uit 72 bladen gemaakt van helder gezandstraald glas. Deze Louis Poulsen lamp kost op het moment van schrijven is hij in de aanbieding van €46.775 voor €39758,75. Dus sla nu je slag en koop dit dure design cadeau!

Op de wishlist 
 

Dutch Design in de duurste design cadeaus
Moooi Raimond II Hanglamp - Ø199 cm

6. Moooi Raimond II Hanglamp - Ø199 cm

Een mooi duur design cadeau is de Raimond 2 hanglamp van Moooi Ontworpen door de Nederlandse ontwerper Raimon Puts. Raimond is een perfecte bol met een bijzondere gelaagdheid: het metalen lijnenspel en de talloze LED-lichtpunten zorgen voor een buitenaards effect. Voor deze lamp van het Dutch Design merk betaal je nu €43.941.

Shop’m hier!
 

Ook een bank bij de duurste cadeaus
Flexform Perry Bank Ethan 1704

7. Flexform Perry Bank Ethan 1704

Als je een duur design cadeau wilt geven, kan je deze bank van Flexform overwegen. Dit modulaire ontwerp van Antonio Citterio bestaat uit simpele, gestoffeerde modules die je op verschillende manieren kan combineren. Voor de grote uitvoering betaal je €31.839.

Op je wishlist 
 

Moooi Perch Light Tree Hanglamp
Moooi Perch Light Tree Hanglamp

8. Moooi Perch Light Tree Hanglamp

Geef je liever iets natuurlijks cadeau? Dan is deze dure hanglamp een goed idee! Dit icoon van Moooi kost €33.990, maar dan heb je wel een hanglamp van 270cm hoog vol met prachtige witte vogels en messing details. Klik op de button hieronder voor meer informatie!

Bekijk duur cadeau
 

duur design
Verpan Cloverleaf Sofa Gestoffeerd. Beeld: Design by Verner Panton /© Verner Panton Design AG Produced under license by Verpan A/S 

9. Verpan Cloverleaf Sofa Gestoffeerd

Een echte designklassieker van Verner Panton cadeau geven? Geef dan deze Verpan Cloverleaf! De grote uitvoering van deze bank kost €29.678 op het moment van schrijven. Ontworpen in 1969 maar nog steeds actueel. Deze bank heeft een organische uitstraling en is erg functioneel.

Bekijk actuele prijs 
 

De Sede DS-1164 Bed Black
De Sede DS-1164 Bed Black

10. De Sede DS-1164 Bed Black

Een bed kan ook een duur design cadeau zijn. Neem dit bed van De Sede. Ontworpen door Hugo de Ruiter. Het unieke aan dit bed is dat je het bed aanpast aan elke gelegenheid door de verplaatsbare rugleuning. Het bed is te koop voor €27.005. Let op, het matras wordt niet meegeleverd.

Geef een bed cadeau
 

goud is vaak duur
Martinelli Luce Pipistrello limited Edition, 24K goud

11. Martinelli Luce Pipistrello limited Edition, 24K goud

Dit tijdloze icoon van Martinelli Luce is een prachtig duur design cadeau. De limited edition Pipistrello in 24k goud is uniek omdat er niet veel van gemaakt zijn. Het mooie is hij is nu in de aanbieding voor €26.993,12 in plaats van €33.323. Zo bespaar je toch nog wat op een mooi cadeau.

Bekijk aanbieding 
 

Walter Knoll Living Landscape 755 Bank
Walter Knoll Living Landscape 755 Bank

12. Walter Knoll Living Landscape 755 Bank

In deze heerlijke bank kan je lekker wegploffen. Hierbij zitten handige dienbladen die een krachtig contrast vormen door zijn strakke lijnen. Ook is het praktisch want je zet er je favoriete woonaccessoires op of je borrelplank! De bank van Walter Knoll kost nu €29.343.

Bekijk actuele prijs 

 

15 duurste design cadeaus
De Sede DS-2878 Fauteuil

13. de Sede DS-2878 Fauteuil

Zit je liever op een bokshandschoen van €24.150? Geef dan deze de Sede DS-2878 Fauteuil cadeau. Dit is de duurste bokshandschoen die je kan vinden en tegelijk ook een iconisch ontwerp uit 1978 van Ueli Berger. Deze zitbare kunst staat goed in een minimalistische woonkamer. Voor de echte liefhebber kan je er ook een bokszak bij bestellen (€4625).

Zet op de wishlist
 

kasten zijn ook duur
 Cassina Infinito 835 Kast - Amerikaans Walnoot

14. Cassina Infinito 835 Kast - Amerikaans Walnoot

Deze kast van Cassina is modulair en veelzijdig. Je kan hem geheel vrijstaand neerzetten door in hoogte verstelbare staanders. Erg leuk als duur design cadeau voor €23.872.

Bekijk actuele prijs
 

top 15 dure cadeaus
Knoll Table Collection Eettafel - Statuarietto

15. Knoll Table Collection Eettafel - Statuarietto

Een mooie tafel ontbrak nog in deze lijst. Dus als laatste deze mooie Knoll Table Collection met een Statuarietto marmeren tafelblad en stalen onderstel met gepolijste afwerking.  Ontworpen door Antonio Citterio en is geïnspireerd op het designmotto ‘Less is More’. Als design cadeautje is het niet echt ‘Less is More’ maar je rekent er €21.792 voor af.

Maak een prijsalert aan!

Met een prijsalert krijg je een mail als de prijs daalt, wij checken de prijzen 5 keer per dag! 

Wat al deze iconen gemeen hebben is dat de prijs niet alleen hoog is, maar ook waardevast. Je kan het zien als investering. Soms wordt het in de loop van de tijd zelfs meer waard.

Op zoek naar andere dure cadeaus?

Is de prijs nog wat te hoog? Zet het design item dan op je wishlist of maak een prijsalert aan! We sturen je dan een mail als de prijs daalt! Ja, dat doen we echt! Ben je opzoek naar een ander duur design cadeau? Ga dan via de onderstaande button naar designfinder voor meer prachtige design items!

Meer dure design cadeaus

 

Terug naar het overzicht

  • Kartell
  • Artifort
  • Hay
  • Artemide
  • &Tradition
  • Driade
  • Muuto
  • Louis Poulsen
  • Ligne Roset
  • Knoll
  • Fritz Hansen
  • USM
  • String
  • Vitra
  • Moooi
  • Tom Dixon
  • Foscarini
  • FLOS

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.