Designweb - de grootste design zoekmachine

10 leuke design cadeaus tot 20 euro voor de designliefhebber

blog
09-12 2023, 11:00
designweb redactie

10 leuke design cadeaus tot 20 euro! Leuk om cadeau te geven aan een designliefhebber als je een kleiner 'cadeau budget' hebt.

Wil je een cadeau geven aan een designliefhebber? Neem dan deze 10 design items even door. Design cadeaus zijn meestal geen ‘goedkope’ cadeaus om te geven helaas. Daarom hebben we hieronder 10 leuke design items onder de 20 euro geselecteerd die bij een designliefhebber in de smaak zullen vallen. Design zoals een opbergblik van HAY, een kleurrijke Hay Colour Krat of een Little Bird decoratie figuur komen altijd van pas.

cadeau onder de 20 euro design
HAY Tin by Sowden opbergblik

1. HAY Tin by Sowden opbergblik

Het blik Tin by Sowden is een kleurrijk opbergblik, ontworpen door George Sowden voor het Deense HAY. Het speelse blik met een retro-uitstraling heeft een luchtdicht deksel, wat het geschikt maakt voor koffie en andere droge voedingsmiddelen. Zet Tin by Sowden op een open plank in jouw keuken, zo wordt het echt een blikvanger in je interieur. Beschikbaar in vier kleuren.

Shop’m hier
 

20 euro voor een design cadeau
Normann Copenhagen Little Bird

2. Normann Copenhagen Little Bird figuur

De Little Bird collectors items van Normann Copenhagen, zijn echte must-haves voor elk design kast.  Gemaakt van verschillende houtsoorten, zijn deze minimalistische vogeltjes verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Hierdoor kun je jouw eigen vogelfamilie samenstellen. Ideaal om cadeau te geven!

Shop’m hier
 

HAY komt veel voor in deze top 10 lijst
 Hay Colour Krat Mix

3. Hay Colour Krat mix

De Crate van HAY in een kleurrijke mix gemaakt van gerecycled plastic is een vrolijke opslagkrat waar je van alles in kwijt kunt. De kratten zijn stapelbaar en zeer geschikt voor het opbergen en organiseren van spullen. Gebruik deze praktische opbergkrat voor het opbergen van accessoires in jouw keuken, slaapkamer, kantoor of badkamer.

Bekijk actuele prijzen
 

design tot 20 euro
HKliving 70's espresso mok 4-pack

4. HKliving 70's espresso mok 4-pack

Wie houdt er niet van om de dag te beginnen met sterk kopje espresso. Met de 70's Ceramic espresso mokjes van HKliving, stuk voor stuk met de hand gemaakt, begint je dag gelijk goed.

Bekijk prijzen
 

HAY cadeautjes onder de 20 euro
HAY Canteen theedoeken

5. HAY Canteen theedoeken

De Canteen theedoeken geven je keuken een luxe uitstraling met hun opvallende driedimensionale wafeltextuur en gestreepte ontwerp. Gemaakt met OEKO-TEX STANDARD 100 gecertificeerd katoen, bieden deze theedoeken niet alleen een mooie look, maar ook een gevoel van duurzaamheid.

Check de prijs
 

design onder de 20 euro voor de feestdagen
 OYOY Pullo waterfles

6. OYOY Pullo waterfles

De drinkfles Pullo van OYOY is speciaal om je drinken onderweg warm of koud te houden! Het houdt je drinken tot 6 uur warm en tot 12 uur koud. De deksel is volledig dicht door de siliconen in de deksel die ook BPS vrij is. Super handig dus! Beschikbaar in vijf hippe kleuren.

Shop’m hier
 

HAY Column blokkaarsenhouder
HAY Column blokkaarsenhouder 

7. HAY Column blokkaarsenhouder

Deze kaarsenstandaard van Hay ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens hartstikke handig. Met deze standaard zorg je namelijk dat je stompkaarsen geen kaarsvet lekken op jouw tafel maar dat dit netjes binnen de kaarsenstandaard blijft. 

Bekijk de prijs
 

design cadeaus voor de designliefhebber
HAY Column Candle blokkaars small 

8. HAY Column Candle blokkaars small

De Column kaarsen van HAY brengen met hun stevige vorm en all-over kleurrijke ontwerpen een speelse sfeer in je huis. Mix en match verschillende patronen en maten met elkaar voor een leuk effect. Zet de kaarsen in de Column kaarsenhouder (nummer 7 hierboven) om de look volledig af te maken.

Shop’m hier
 

 

ovenwant design cadeau onder de 20 euro
ferm LIVING Hale ovenwant

9. ferm LIVING Hale ovenwant

Superfijne ovenwant in een fijne mix van natuurlijk linnen en katoen is beschikbaar in gezellige kleurtjes en verschillende patronen. Deze stijlvolle hittebestendige ovenwanten beschermen je vingers tegen hete potten en pannen!

bekijk actuele prijs
 

Design cadeaus onder de 20 euro
HAY Colour Storage

10. HAY Colour Storage

Deze handige opberger van Hay is gemaakt van extra dik FSC-gecertificeerde kartonmix en is voorzien van een luxe, glanzende afwerking en sluit door middel van een magneetsluiting. De Colour Storage opberger is in verschillende kleuren, formaten en vormen verkrijgbaar waarmee je kleurrijke combinaties kunt maken.

Bekijk prijzen
 

Andere design cadeau zoeken onder de 20 euro?

Geen leuk cadeau gevonden? Bekijk dan in designfinder andere design cadeautjes tot 20 euro. Gebruik de filters bovenaan de pagina van het productoverzicht om het perfecte design item te vinden en bekijk waar je het voor de beste prijs kan kopen. Via de button hieronder bekijk je design met de ‘prijs van laag naar hoog’.

Design tot 20 euro

Terug naar het overzicht

  • Knoll
  • Vitra
  • Ligne Roset
  • Fritz Hansen
  • USM
  • Foscarini
  • Moooi
  • Louis Poulsen
  • Driade
  • Tom Dixon
  • Muuto
  • Kartell
  • Artemide
  • FLOS
  • Artifort
  • String
  • &Tradition
  • Hay

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.