Designweb - de grootste design zoekmachine

Design nieuws en blogs met 'Louis Poulsen'


Hier lees je het laatste nieuws en blogs over Louis Poulsen

Louis Poulsen, het iconische Deense verlichtingsmerk, heeft de afgelopen periode opnieuw de aandacht weten te trekken met innovatieve ontwerpen en baanbrekende samenwerkingen. Het merk, dat al meer dan 100 jaar synoniem staat voor tijdloos design en hoogwaardige verlichting, blijft zijn stempel drukken op de wereld van interieurontwerp en architectuur.

Een van de opmerkelijke ontwikkelingen van Louis Poulsen is de introductie van enkele nieuwe verlichtingscollecties die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn. Met de focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid hebben ze oplossingen ontworpen die voldoen aan de moderne behoeften van zowel particulieren als commerciële ruimtes.

Daarnaast heeft Louis Poulsen samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten zoals Verner Panton en Poul Henningsen om unieke verlichtingsconcepten tot leven te brengen. Deze samenwerkingen hebben geleid tot spannende en inspirerende designs die zowel een statement maken als de gebruiker een optimale lichtervaring bieden. De combinatie van innovatieve technologieën en de kenmerkende Deense ontwerpesthetiek blijft een onderscheidend aspect van de creaties van Louis Poulsen.

Populaire design lampen van Louis Poulsen

Twee van de meest iconische en populaire lampen uit het assortiment van Louis Poulsen zijn de Panthella en de PH hanglampen. Deze lampen hebben de tand des tijds doorstaan en blijven wereldwijd een favoriete keuze voor liefhebbers van designverlichting.

De Panthella, ontworpen door Verner Panton, is een tijdloos meesterwerk dat bekend staat om zijn elegante en organische vorm. De kenmerkende bolvormige kap verspreidt een zacht, diffuus licht en creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De Panthella is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende interieurstijlen.

De PH hanglampen, ontworpen door Poul Henningsen, zijn ware iconen in de wereld van verlichting. Met hun gelaagde lampenkappen van opaalglas en de innovatieve reflectietechnologie, zorgen ze voor een zacht en gelijkmatig licht zonder verblinding. De PH lampen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten, van kleine hanglampen voor boven de eettafel tot grote statement-stukken voor openbare ruimtes.

Bekijk design lampen van Louis Poulsen in designfinder

 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.