Designweb - de grootste design zoekmachine

De 10 leukste design cadeaus tot 100 euro voor december

blog
05-12 2023, 12:25
designweb redactie

De 10 leukste design cadeaus tot 100 euro! December is echt een lijstjes maand, er worden veel cadeaus gegeven! Dus deze maand veel blogs met design cadeau lijstjes!

De feestdagen staan voor de deur. Dan worden er traditiegetrouw allemaal lijstjes uit de kast getrokken. Lijstjes bekijken is leuk en zeker als het over design gaat! Ben jij nog op zoek naar een prachtig cadeau onder de €100? Verras je dierbaren met een stijlvol design cadeau. Geen zorgen als je een beperkt budget hebt voor een leuk en origineel cadeau! Wij hebben hier 10 duurzame design cadeautjes onder de 100 euro voor je verzameld. Shop een sfeervolle en kleurrijke HAY Pillar kaars, een prachtige Ferm Living keramieke mand, een handige Vitra Rotary Tray of iets helemaal anders? Dit zijn onze favoriete cadeaus onder de 100 euro.

10 kadootjes onder de 100 euro voor kerst
HAY Mono Plaid 180x130mm

1. HAY Mono Plaid 180 x 130 mm

Ontdek de magie van deze HAY Mono plaid: een perfecte mix van stijl, comfort en warmte. De plaid is gemaakt van 100% wol. Perfect om onder weg te kruipen op een regenachtige avond, maar ook ideaal als decoratie op bank of bed. Beschikbaar in vijf kleuren.

Bekijk de actuele prijzen
 

ferm living cadeau onder de 100 euro
Ferm Living - Ceramic Kom - Blue

2. Ferm Living - Ceramic Kom - Blue

De keramische mand van het Deense merk Ferm Living is gemaakt van geglazuurde keramiek die gevlochten is als een mand. De originele mand kan gebruikt worden als broodmand of fruitschaal, maar is ook een mooie decoratie om gewoon zo neer te zetten.

Bekijk de actuele prijs 
 

HAY kaars vinden in designfinder
HAY - Pillar kaars van Lex Pott

3. HAY - Pillar kaars van Lex Pott

De speelse en kleurrijke kaarsen van HAY is geweldig om kleur aan je huis toe te voegen maar ook zeker om cadeau te geven aan een designhebber! Deze kaars is ontworpen door dutch designer Lex Pott en in verschillende varianten beschikbaar. Eigenlijk wil je ze niet in de fik steken!

Bekijk actuele prijzen 
 

design kadootjes vind je in designfinder
Muuto Tub Karaf Blauw

4. Muuto Tub Karaf Blauw

Lichtblauwe karaf in geglazuurd keramiek. Met zijn industriële vormgeving is dit zowel een functioneel als decoratief object. Bedoeld als karaf, maar kan net zo goed als eigenzinnige vaas gebruikt worden.

Bekijk laagste prijs 
 

design cadeaus onder de 100 euro
Artemide Dalu Tafellamp

5. Artemide Dalu Tafellamp

De Dalu tafellamp van Artemide is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze retro lamp is een speelse klassieker voor op tafel of op je bureau.

Bekijk actuele prijzen
 

HAY design cadeaus onder de 100
HAY W&S Vaas - Olive Green

6. HAY W&S Vaas - Olive Green

De W&S Vaas van HAY is gemaakt van porselein en/of aardewerk en is met behulp van een 3D-printer gemaakt. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Bruikbaar om bloemen in te zetten of als prachtig kunstwerk in het interieur.

Bekijk laagste prijs
 

design is een waardevast kado
Vitra Rotary Tray opberger

7. Vitra Rotary Tray opberger

Deze kunststof etagère is ideaal om losse spulletjes op te bergen, maar ook heel geschikt voor het presenteren van kleine hapjes of gebakjes. De Vitra Rotary Tray is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Vind hier de laagste prijs 

 

Een portable lampje is ook een ideaal cadeau
HAY PC Portable Lamp LED

8. HAY PC Portable Lamp LED

Dit schattige lampje van Hay brengt niet alleen binnens-, maar ook buitenshuis een dosis sfeer met zich mee. Met de oplaadbare batterij, die snel is op te laden via een usb-poort, kan het lampje tot wel tien uur zonder stroom. Ideaal!

Bekijk actuele prijzen
 

design kadootjes kopen onder de 100 euro
Ferm Living Grib Toolbox

9. Ferm Living Grib Toolbox 

De Grib Toolbox van Ferm Living is niet alleen een praktische opbergbox, maar ook nog eens een lust voor het oog! De Toolbox is perfect als opberger voor keukengerei of badkamerproducten.

Actuele prijzen bekijken
 

design geven als kado
HAY Stripe Geurkaars 

10. HAY Stripe Geurkaars

De HAY Stripe Geurkaars is een ontwerp van HAY Studio. De Stripe geurkaarsen serie bestaat uit kleine handbeschilderde potjes van aardewerk. De kaars is gemaakt van een combinatie van paraffine en natuurlijke wax en wanneer deze is opgebrand zijn de kleurrijke potjes ook te gebruiken als decoratie of opbergbakje voor kleine accessoires.

Vind de laagste prijs


Andere design cadeau zoeken?

Staat er niks voor je tussen? Bekijk dan in designfinder andere design cadeautjes onder de 150 euro. Gebruik de filters bovenaan de pagina van het productoverzicht om het perfecte design item te vinden en bekijk waar je het voor de beste prijs kan kopen.

Design items tot 150 euro

Terug naar het overzicht

  • Tom Dixon
  • Fritz Hansen
  • String
  • Vitra
  • Artemide
  • &Tradition
  • Ligne Roset
  • Moooi
  • Knoll
  • Driade
  • USM
  • Hay
  • FLOS
  • Kartell
  • Foscarini
  • Louis Poulsen
  • Artifort
  • Muuto

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.