Designweb - de grootste design zoekmachine

HAY lanceert nieuwe ‘Holiday en winter’ collectie

nieuws
18-09 2023, 11:00
designweb redactie

Op 15 september introduceerde HAY haar nieuwe ‘Holiday-winter’ accessoires collectie met zeer uiteenlopende design producten. Van logotassen tot getint glaswerk, van ijsklont trays tot deurmatten en vloerkleden en van kaarsen tot badkamerbenodigdheden. Bekijk hieronder een impressie.

HAY Coupe glass Winter collectie 2023
HAY wintercollectie 2023
Tassen van HAY met Logo weekend tas
Tandenborstel van HAY nieuw in de winter collectie 2023

HAY deurmatten en vloerkleden uit de nieuwe ‘Stripes and Stripes’ collectie

Ons oog viel op de nieuwe HAY deurmatten, gemaakt van een jute-wolmix met een tweekleurig ontwerp en een opvallende contrasterende rand, nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren en een extra lange variant met de naam ‘Door Mat Long’. De ‘Stripes and Stripes’ vloerkleden-collectie van HAY bestaat uit opvallende kleden met verticale strepen in contrasterende kleuren. Het strakke, grafische ontwerp lijkt door het streeppatroon extra lang. De vloerkleden uit de ‘Stripes and Stripes’ collectie van HAY zijn verkrijgbaar in duurzaam en traceerbaar wol uit Nieuw-Zeeland wol en beschikbaar in verschillende lengtes en kleurencombinaties.
 

Stripes and stripes vloerkleden winter HAY 2023
Door mat HAY
HAY deurmat winter holiday 2023

Candles Galore: designkaarsen in originele kleuren, vormen en maten

En kaarsen liefhebbers opgelet: met de HAY selectie van originele kleuren, vormen en maten haal je HAY-kaarsen niet alleen in huis om te branden. De kaarsen van HAY zijn decoratieve objecten die alleen of in clusters kunnen worden toegepast om unieke en sfeervolle composities te creëren. De kaarsen zijn gemaakt in Italië en verkrijgbaar in verschillende gedraaide, conische of spiraalvormige ontwerpen met verschillende kleuren en lengtes. Dit seizoen verwelkomt HAY de Pattern Candle, Gradient Candle, Column Candle en de Column Candleholder in het groeiende assortiment. Met deze nieuwe toevoeging aan de HAY kaarsen collectie haal je een unieke en sfeervolle warmte in huis.
 

HAY Candles Galore winter Holiday 2023
HAY Winter candles 2023 holiday
HAY Flares kaarsenhouders

Meer over HAY

Het Deense designmerk HAY, opgericht in 2002, is inmiddels een bekend en populair merk in de designwereld. Voornamelijk geïnspireerd door Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60 en de gedachte dat iedereen recht heeft op goed design, biedt HAY een collectie aan waarin duurzaamheid en hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen uitgangspunt is.

Nieuwe HAY tube kaarsenhouders 2023

Laagste prijs vinden in designfinder

De nieuwe HAY winter collectie is vanaf vandaag te koop. We zijn bezig om de design items toe te voegen aan de producten. Straks shop je ze voor de beste prijs in designfinder.

Bekijk de hele HAY collectie

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!