Designweb - de grootste design zoekmachine

Hier lees je al het nieuws over &Tradition

&Tradition is een Deens designmerk dat bekend staat om zijn eigentijdse en vernieuwende ontwerpen. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Martin Kornbek Hansen en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende designmerken in Scandinavië. &Tradition werkt samen met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld, zoals Jaime Hayon, Norm Architects en Arne Jacobsen, om een breed scala aan producten te ontwikkelen, waaronder verlichting, meubels en accessoires. Het bedrijf is toegewijd aan het creëren van duurzame en tijdloze ontwerpen die vakmanschap, innovatie en functionaliteit combineren.

&Tradition staat voor kwaliteit en design

&Tradition heeft een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en technieken om de hoogste normen te garanderen. Het bedrijf heeft verschillende internationale designprijzen gewonnen en wordt wereldwijd erkend als een van de meest invloedrijke en vernieuwende designmerken van deze tijd.

Flowerpot lampen van &Tradition, een icoon!

Een van de meest iconische ontwerpen van &Tradition is de Flowerpot-lamp, ontworpen door Verner Panton in 1968. De Flowerpot-lamp is een van de meest iconische ontwerpen uit de jaren '60 en werd oorspronkelijk ontworpen als onderdeel van de Flower Power-beweging. Het unieke ontwerp van de lamp bestaat uit twee halve bollen die op elkaar worden gestapeld, met de lichtbron die in het midden van de bovenste bol is geplaatst. De Flowerpot-lamp is een tijdloos ontwerp dat nog steeds populair is bij designliefhebbers over de hele wereld. &Tradition heeft het ontwerp nieuw leven ingeblazen door de lamp in verschillende maten en kleuren uit te brengen en zo een eigentijdse draai te geven aan dit iconische ontwerp. Het succes van de Flowerpot-lamp is een voorbeeld van de innovatieve en inspirerende ontwerpen die &Tradition produceert en die het merk tot een van de meest invloedrijke in de designwereld hebben gemaakt.

Zoek design van &Tradition 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.