Designweb - de grootste design zoekmachine

Nieuw! De Pipistrello Pop in de kleur geel, een design lamp van Martinelli Luce

nieuws
19-09 2023, 21:00
designweb redactie

Pipistrello in de kleur geel? Jazeker! Martinelli Luce heeft namelijk vandaag de nieuwe Pipistrello Pop aangekondigd. Gaaf he? Dit design icoon van Gae Aulenti is nu verkrijgbaar in de kleur geel met zwarte accenten. De naam Pipistrello Pop is afgeleid van ‘Pop Art’. Martinelli Luce noemt het ‘Een gedurfde chromatische keuze die een icoon ontmoet en tegelijkertijd een exclusief karakter behoudt. In een volle, grafische kleur.’

Pipistrello Pop geel, een gele pipistrello
De nieuwe Pipistrello Pop in de kleur geel

De gele Pipistrello Pop een design icoon in een nieuwe kleur

Pipistrello Pop is een gele lamp die ruimtes opvrolijkt door de objecten en omgeving te verlichten, net zoals mensen vaak de voorkeur geven aan gele kleur vanwege de associatie met zonlicht en positieve energie. De lamp creëert een visueel contrast dat de sfeer van een ruimte beïnvloedt, waardoor deze levendig oogt in dynamische ruimtes en warm in neutrale ruimtes. Het trekt alle aandacht naar zich toe en wordt het middelpunt van de ruimte.

De gele kleur weerspiegelt jeugdigheid en spreekt mensen aan die graag omringd worden door kleur geel. De Pipistrello Pop is ook perfect voor mensen die een saaie omgeving willen transformeren tot iets levendigs met kleur.

 

Drie nieuwe gele Pipistrello lampen. Met de naam Pop

Details van de nieuwe Pipistrello Pop

De nieuwe Pipistrello Pop heeft een glanzend zwarte ring en knop. Dit zorgt ervoor dat de kleine details van de lamp extra opvallen en bijdragen aan zijn grafische uitstraling. Wat deze versie van de Pipistrello echt speciaal maakt, is het licht gegraveerde Martinelli Luce logo op de bovenkant van de telescoop, net zoals bij het originele model. Op de gele voet is er ook een glanzend zwart plaatje met de handtekening van Gae Aulenti geplaatst. Ook is elke Pipistrello Pop gesigneerd en genummerd. En uiteraard wordt deze iconische lamp geleverd met een certificaat van echtheid, zoals altijd. De gele Pipistrello Pop zal beschikbaar komen in de normale versie, de medium versie en als MiniPipistrello. Bekijk hieronder de foto’s van de gele details.
 

Geel en zwart detail van de nieuwe lamp
Zwart glanzend detail van de Pipistrello Pop
Een design klassieker in een nieuwe kleur
Details van het plaatje met het nummer van de Pop
De gele Pipistrello Pop

Pipistrello Pop geel en Popart

Kleur speelt een belangrijke rol in pop-art, waarbij alledaagse objecten worden getransformeerd tot kunst. De nieuwe Pipistrello Pop lamp is een voorbeeld van deze stroming en heeft een levendige gele kleur die doet denken aan de pop-art beweging. De lamp heeft een gele basiskegel(voet) en zwarte details. De Pipistrello staat bekend om zijn unieke en innovatieve ontwerp.

"Geel is ook de kleur van vriendschap, net zoals de kleur die mij verbond met Gae Aulenti die ik als kind ontmoette"

Emiliana Martinelli: “Ik ben dol op geel vanwege de vrolijke en positieve uitstraling die het heeft. Het straalt optimisme, licht en energie uit, wat me altijd een goed gevoel geeft. Ik voel me echt verbonden met deze kleur omdat het bepaalde eigenschappen van mijn persoonlijkheid weerspiegelt. Geel is ook de kleur van vriendschap, net zoals de kleur die mij verbond met Gae Aulenti die ik als kind ontmoette.”

Pipistrello pop popart geel
Pipistrello Pop popart van Martinelli Luce

Lees meer over de iconische Pipistrello lamp

Koopgids met alles wat je wilt weten over de Pipistrello lampen

Ga naar Pipistrello koopgids

Gele Pipistrello Pop bestellen?

De Pipistrello Pop is helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar op dit moment. Over 38 dagen worden deze gele iconen geleverd vanuit Italië. De adviesprijs is €2299. Ben je niet zo van de kleur geel? Bekijk dan via de button hieronder alle andere Pipistrello lampen.

Bekijk andere Pipistrello lampen 

Bron en beeld: martinelliluce.it/en/pipistrello-pop

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!