Designweb - de grootste design zoekmachine

Hier lees je al het nieuws over Foscarini

Foscarini is een gerenommeerd Italiaans verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn unieke, innovatieve en functionele ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale verlichtingsindustrie. Foscarini ontwerpt en produceert een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen, die allemaal zijn ontworpen om de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek te bieden.

Foscarini werkt samen met ontwerpers en architecten

Foscarini werkt samen met toonaangevende ontwerpers en architecten, zoals Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani en Marc Sadler, om unieke en innovatieve verlichtingsoplossingen te creëren die de grenzen van het lichtontwerp verleggen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste productietechnologieën om ervoor te zorgen dat elke design lamp van Foscarini aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Foscarini en duurzaamheid

Foscarini is ook sterk betrokken bij duurzaamheid en verantwoordelijkheid, en het bedrijf streeft ernaar om milieuvriendelijke producten te ontwerpen en te produceren. Dit blijkt onder meer uit hun gebruik van energiezuinige LED-verlichting en hun inzet voor het verminderen van de milieu-impact van hun productieprocessen.

Met zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, is Foscarini een van de meest opwindende en inspirerende verlichtingsmerken van deze tijd.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.