Designweb - de grootste design zoekmachine

De nieuwe Vig outdoor collectie van Normann Copenhagen

nieuws
27-06 2023, 10:00
designweb redactie

Maak kennis met Vig, de prachtige tuinmeubelcollectie van Normann Copenhagen die met zorg is ontworpen om elke buitenruimte mooier te maken. Met een perfecte balans tussen tijdloze elegantie en buitengewone functionaliteit, biedt Vig de ideale optie voor duurzaam tuinmeubilair dat moeiteloos samensmelt met zowel natuurlijke landschappen als stedelijke omgevingen.

Vig outdoor collectie van Normann Copenhagen met verschillende design stoelen
Vig outdoor collectie van Normann Copenhagen

Vig is ontworpen om naadloos te integreren met zijn omgeving

De veelzijdige Vig buiten collectie biedt een reeks stapelbare buitenmeubels, waarmee eindeloze mogelijkheden ontstaan voor het creëren van uitnodigende en flexibele zitplekken. Van comfortabele eetkamerstoelen tot uitnodigende loungestoelen, elegante chaise longues, veelzijdige banken, stijlvolle barkrukken en aanpasbare tafels in verschillende maten, Vig biedt een uitgebreide selectie die past bij verschillende buitenomgevingen en voorkeuren.

tafel en bank VIG tuinmeubelen voor de laagste prijs design vinden

Vig gastvrije en veelzijdige tuinmeubels

Het ontwerp is ontstaan uit een verlangen naar een stevige constructie met een luchtige en uitnodigende uitstraling. De naadloze verbinding van de poten en de zitting zorgt voor een ruimtelijke compositie die uitnodigt tot ultiem comfort. Met optionele armleuningen met een uitgesproken aantrekkelijk ontwerp omarmt Vig u met open armen en straalt het warmte en gastvrijheid uit. Dit unieke detail geeft het ontwerp een laagdrempelige en vriendelijke uitstraling.

Elke ronding en contour van het ontwerp is een eerbetoon aan de organische, vloeiende vormen en silhouetten van de natuur. Zachte, afgeronde randen roepen een gevoel van natuurlijke harmonie op, waardoor het beoogde buitengebruik van de collectie duidelijk wordt, het ontwerp dat is gevormd om gracieus te passen in een verscheidenheid aan buitenomgevingen.

Vig Chair Normann Copenhagen vergelijken laagste prijs in designfinder
Vig chairs zijn makkelijk op te stapelen
Vig Normann Copenhagen lounge stoelen
Vig lougne stoelen 

De Vig outdoor collectie is gemaakt om lang mee te gaan

De Vig collectie van Normann Copenhagen is vervaardigd uit dubbel gepoedercoat staal, waardoor het duurzaamheid biedt en bestand is tegen de uitdagingen van buiten, terwijl het zijn onberispelijke uitstraling behoudt. Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig ontworpen om veerkrachtig te zijn en een langdurige levensduur te garanderen, waardoor het jarenlang gebruik in alle weersomstandigheden aanmoedigt. Bovendien kenmerkt de Vig outdoor collectie zich door het gebruik van Robinia-hout (Black Locust) op de tafels en als optionele keuze voor de zitmeubelen. Robinia, ook bekend als Black Locust, staat bekend om zijn buitengewone kracht, duurzaamheid, weerbestendigheid en opmerkelijke weerstand tegen verval. Het vereist minimaal onderhoud en behoudt zijn natuurlijke schoonheid. De combinatie van staal en Robinia creëert een elegante mix van materialen die de aantrekkingskracht van de collectie verder versterkt.

Normann Copenhagen Vig chair design vergelijken

Vig is ontworpen door Simon Legald

"De Vig collectie is ontworpen met de visie om buitenmeubilair te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.” zegt ontwerper, Simon Legald. ”Door Robinia-hout en dubbel gepoedercoat staal te gebruiken, hebben we ervoor gezorgd dat elk stuk in de Vig-collectie uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand biedt tegen buitenelementen. Daarnaast hebben we rekening gehouden met het gemak van de collectie, waarbij we ons hebben gericht op het stapelbaar maken van de meeste stukken”.

Vig, met zijn tijdloze ontwerp en robuuste constructie, is de ultieme aanvulling op elke buitenruimte. Of het nu een knus balkon, een ruim terras of een weelderige tuin betreft, Vig past perfect bij cafés, musea, restaurants en woongebieden. Met zorgvuldig gekozen materialen is deze collectie samengesteld om het buitenleven naar een hoger niveau te tillen en jarenlang plezier te bieden. Vig is verkrijgbaar in drie tijdloze gepoedercoate afwerkingen: groen, zwart en grijs, waardoor het naadloos en elegant opgaat in elke buitenomgeving.

Specificaties van de Vig outdoor collectie

Vig, met zijn tijdloze ontwerp en robuuste constructie, is de ultieme aanvulling op elke buitenruimte. Of het nu een knus balkon, een ruim terras of een weelderige tuin betreft, Vig past perfect bij cafés, musea, restaurants en woongebieden. Met zorgvuldig gekozen materialen is deze collectie samengesteld om het buitenleven naar een hoger niveau te tillen en jarenlang plezier te bieden. Vig is verkrijgbaar in drie tijdloze gepoedercoate afwerkingen: groen, zwart en grijs, waardoor het naadloos en elegant opgaat in elke buitenomgeving.
Kleuren: groen, zwart en grijs
Materiaal: Dubbel gepoedercoat staal, Houten latten: Geolied Robinia-hout

Bekijk de actuele prijzen in designfinder. (Binnenkort online!). De Vig outdoor collectie kan je online bestellen bij Fundesign! Bekijk andere Normann Copenhagen items bij Nordic Nest

Normann Copenhagen items kopen

Vig chaise ligstoel prijzen vergelijken van design meubels
set eettafel vig buiten van Normann Copenhagen

Mensen en ruimtes verbinden

Bij Normann Copenhagen, opgericht in 1999, hebben ze altijd gestreefd naar het uitdagen van conventionele denkwijzen en het transformeren van alledaagse objecten tot buitengewone creaties door middel van prachtig design. Ze verenigen het vakmanschap, de functionaliteit en het duurzame erfgoed van Deens design met eigentijdse vormen en materialen, met als resultaat tijdloze en unieke producten. Hun doel is om mensen en ruimtes wereldwijd met elkaar te verbinden en de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van de kracht van uitmuntend design. Hun producten brengen functionaliteit en design samen en voldoen aan de diverse behoeften van het moderne leven, zowel in huiselijke als professionele omgevingen.

Terug naar het overzicht

  • Ligne Roset
  • FLOS
  • Artemide
  • Moooi
  • String
  • USM
  • Artifort
  • Fritz Hansen
  • Tom Dixon
  • Knoll
  • Driade
  • Kartell
  • Louis Poulsen
  • Vitra
  • Hay
  • &Tradition
  • Muuto
  • Foscarini

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.