Designweb - de grootste design zoekmachine

Lees hier het laatste nieuws over Normann Copenhagen 

Normann Copenhagen is een Deens designmerk dat internationaal bekend staat om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen en heeft sindsdien een breed scala aan producten ontwikkeld, waaronder meubels, verlichting, textiel en accessoires. Normann Copenhagen is toegewijd aan het creëren van ontwerpen die een perfecte balans bieden tussen functionaliteit, esthetiek en innovatie.

Normann Copenhagen werkt samen met ontwerpers

Het bedrijf werkt samen met tal van internationale ontwerpers om nieuwe ideeën en perspectieven te brengen naar hun producten, wat resulteert in een divers aanbod van ontwerpen die allemaal een kenmerkende stijl hebben. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn kleurrijke en gedurfde ontwerpen die een eigentijdse draai geven aan traditionele ontwerpen. Het bedrijf heeft een sterke internationale aanwezigheid en wordt wereldwijd erkend als een toonaangevend merk op het gebied van Scandinavisch design.

Normann Copenhagen's meest iconische design lamp

Een van de meest iconische ontwerpen van Normann Copenhagen is de 'Norm 69' lamp, ontworpen door Simon Karkov. Deze lamp is gemaakt van 69 losse stukken die zonder lijm of gereedschap in elkaar kunnen worden gezet, waardoor het een uniek en eigentijds ontwerp is dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. De Norm 69-lamp is bekroond met tal van designprijzen en wordt wereldwijd geprezen vanwege zijn innovatieve ontwerp en iconische status. Het succes van de Norm 69-lamp is een voorbeeld van de innovatieve en inspirerende ontwerpen die Normann Copenhagen produceert en die het merk tot een van de meest invloedrijke in de designwereld hebben gemaakt.

Bekijk Normann Copenhagen in designfinder

 

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.