Designweb - de grootste design zoekmachine

De Ferm Living Spring Summer collectie 2024: Beyond Four Walls

nieuws
08-03 2024, 14:45
designweb redactie

Een nieuw seizoen betekent ook voor Ferm Living een nieuwe Spring Summer 2024 collectie! De kern van de design filosofie van Ferm Living is hun toewijding aan het ontdekken en accentueren van contrasten. Door het vormen van een samenspel tussen materialen, kleuren, vormen en gebruiksvriendelijkheid, nodigt de nieuwe Spring Summer 2024 collectie uit woonruimten volledig opnieuw uit te denken en in te richten.

spring summer voorjaarscollectie 2024 van Ferm Living
De nieuwe Spring en Summer collectie 2024 van Ferm Living

De Ferm Living voorjaarscollectie 2024

De voorjaarscollectie van Ferm Living kenmerkt zich door de terugkeer naar eenvoud met ongecompliceerde, rustgevende vormen die eruit zien alsof ze handgemaakt zijn waarbij veelzijdige ontwerpen zijn ontstaan. Deze ontwerpen maken het dagelijks leven een stukje mooier door de aantrekkingskracht die ze uitstralen, de authentieke materialen die zijn gebruikt en de onderscheidende silhouetten die zijn gevormd. Zo komen bijvoorbeeld de koele uitstraling van metaal en de scherpe precisie van mat glas samen, welke een opvallend contrast creëren tegenover de warmte van wortelhout en rijk hardhout. Kleuren en patronen vormen een uiteenlopende collectie, waarin klassieke ruiten en strepen natuurlijk ook weer terugkomen. De kleuren die we terugzien in de voorjaarscollectie zijn vooral natuurlijke kleuren zoals groentinten, bordeauxrood en zandkleur. Dit harmonieuze samenspel van contrasten komt samen in doordachte ontwerpen die helpen uitnodigende en rustgevende ruimtes te creëren.

Nieuwe Ferm Living collectie 2024
De Ferm Living Burl Coffee Table

Ferm Living Burl Coffee Table

Het eerste nieuwe item die wij echt prachtig vinden uit de nieuwe voorjaarscollectie, is de Burl Coffee Table van Ferm Living. In het ontwerp van de Burl Coffee Table zijn de rijke texturen van wortelhout gecombineerd met strakke, eenvoudige lijnen zoals we die kennen van Brutalist vormen. De tafel is FSCTM-gecertifieerd en gemaakt van wortelfineer met een kern van MDF. Hij vormt een gedurfde maar warme aanwezigheid in elke woonruimte doordat het robuuste ontwerp perfect in balans is met de elegantie en warmte van houtpatronen. Mooi in zijn eenvoud!

De nieuwe Arum Portable lamp in de voorjaarscollectie
nieuwe Arum Portable lamp in de voorjaarscollectie van Ferm Living
De nieuwe portable Arum lamp 
voorjaarscollectie van ferm Living 2024

Ferm Living Arum Portable Lamp

Het tweede nieuwe item in de voorjaarscollectie waar wij ontzettend fan van zijn, is de Arum Portable Lamp van Ferm Living. De draagbare Arum lamp is een veelzijdige en mobiele verlichtingsoplossing. De LED-lamp is relatief klein en draagbaar en is oplaadbaar via USB-C, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen en een gezellige sfeer kan creëren. De Arum Portable Lamp is eigenlijk identiek aan de Arum Tafellamp van Ferm Living, alleen deze is draadloos en volledig gemaakt van gepoedercoat ijzer en aluminium ten behoeve van duurzaamheid en een strakke afwerking. Ook in dit ontwerp herken je de elegantie en balans die overheerst in de Spring Summer collectie, waarbij de kap in de vorm van een bloemenblaadje lijkt te zweven op een stam-achtige basis. De lamp is voorzien van een touch-dimmer met drie standen, waardoor je voor elk moment gepaste sfeerverlichting tot je beschikking hebt. De Arum Portable Lamp is verkrijgbaar in maar liefst vijf kleuren; voor ieder wat wils!

Ferm Living Arum Portable Tafellamp LED Oplaadbaar Bright Blue

Prijzen Ferm Living Arum Portable Tafellamp LED Oplaadbaar Bright Blue

de nieuwe 2024 collectie van Ferm Living
de nieuwe voorjaarscollectie 2024 van Ferm Living
De Ferm Living Dae Floor lamp

Ferm Living Dae Floor Lamp

Het derde item dat wij graag even uitlichten uit de nieuwe voorjaarscollectie 2024 van Ferm Living, is de Dae Floor Lamp. Deze vloerlamp is geïnspireerd op de eindeloze schoonheid van de Pieridae-vlinderchrysalis. Door de combinatie van delicaat, non-woven polymeermateriaal met een unieke organische vorm is de lamp niet alleen een lichtpunt, maar een waar kunstwerk in je interieur. De doorschijnende kap verspreidt het licht op een unieke, interessante manier, waardoor een warme en zachte gloed ontstaat die in elke ruimte zorgt voor een gezellige sfeer. Geef jouw woonruimte een upgrade met de eigentijdse uitstraling van de Dae vloerlamp: waar vorm en functie in perfecte harmonie samenkomen. De non-woven polymeerkap zal na verloop van tijd prachtig patineren, waardoor de lamp echt een unieke uitstraling krijgt. Een lamp die wat ons betreft in elke interieurstijl een mooi plekje verdient!

nieuwe items in de nieuwe ferm living collectie
Ferm Living Doro series
ferm living 2024 collectie
Ferm Living Hemi Lounge Chair

Meer nieuw design in de Spring Summer 2024 collectie van Ferm Living

De nieuwe voorjaarscollectie stopt niet bij de drie hiervoor uitgelichte items; er is meer! Zo is Ferm Living uitgekomen met de Hemi Lounge Chair als moderne herinterpretatie van de klassieke safari stoelen zoals we die al jaren lang kennen. Ook maakt een bank onderdeel uit van de nieuwe collectie, namelijk de Dase Sofa. Dit is een modulair systeem volledig ontworpen met het oog op comfort en veelzijdigheid. Daarnaast heeft Ferm Living - geïnspireerd op de unieke vulkanische steenvorming op het eeuwenoude eiland Staffa in Schotland - de Staffa Console Table uitgebracht welke zowel binnen als buiten te gebruiken is. Tot slot is de nieuwe Doro Series onderdeel van de collectie; een serie van keramiek items met unieke ronde vormen met een ruwe, gestructureerde afwerking.

veel updates in de nieuwe Ferm Living Collectie
Ferm Living Staffa Console Table
2024 zomer collectie met nieuwe designs en nieuwe kleuren
Ferm Living Ceramic Basket in Emerald Green

Nieuwe collectie in designfinder

Al met al vind je in de nieuwe Spring Summer collectie van Ferm Living prachtige minimalistische items met elegante vormen en natuurlijke materialen en kleuren. Je vind de collectie nu in de winkels en in designfinder druppelen de nieuwe items ook binnen. Welk nieuwe Ferm Living item shop jij voor je interieur? 

Bekijk nieuwe collectie

Terug naar het overzicht

  • Foscarini
  • Ligne Roset
  • Artifort
  • USM
  • Knoll
  • Tom Dixon
  • Louis Poulsen
  • Artemide
  • Vitra
  • FLOS
  • Driade
  • &Tradition
  • Kartell
  • String
  • Hay
  • Fritz Hansen
  • Moooi
  • Muuto

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.