Designweb - de grootste design zoekmachine

Design nieuws en blogs over Artifort

Artifort is een toonaangevend Nederlands meubelmerk dat bekend staat om zijn tijdloze en iconische ontwerpen. Het Dutch Design merk is opgericht in 1890 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. Hieronder vind je een aantal belangrijke nieuwsfeiten over Artifort

Artifort en hun collectie

Artifort brengt regelmatig nieuwe collecties uit die zijn ontworpen door enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld. Deze collecties omvatten vaak een mix van klassieke en moderne ontwerpen die de stijlvolle en tijdloze esthetiek van het merk weerspiegelen.

Artifort en design awards

Artifort heeft in de loop der jaren vele design awards gewonnen voor zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen. Deze prijzen erkennen de uitmuntendheid van het merk in de wereld van het interieurontwerp en bevestigen zijn positie als een van de meest invloedrijke meubelmerken ter wereld.

Maatwerk oplossingen van Artifort

Artifort biedt ook maatwerk oplossingen voor klanten die op zoek zijn naar unieke en gepersonaliseerde meubelstukken. Het merk werkt samen met klanten om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die perfect passen bij hun individuele behoeften en stijlvoorkeuren.

De duurzaamheid van Artifort

Artifort is zich bewust van de impact van zijn productieproces op het milieu en heeft zich daarom gecommitteerd aan duurzame productie. Het merk gebruikt duurzame materialen en technieken om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De verkoop en distributie van Artifort

Artifort heeft wereldwijd een netwerk van verkooppunten en distributeurs die het merk vertegenwoordigen en de producten van het merk verkopen. Deze verkooppunten bieden klanten de mogelijkheid om de producten van Artifort te bekijken en te ervaren voordat ze tot aankoop overgaan.

Al met al blijft Artifort een toonaangevend meubelmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en iconische ontwerpen, zijn vakmanschap en zijn toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid. 

Bekijk Artifort in designfinder

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.