Designweb - de grootste design zoekmachine

Hier lees je al het nieuws over Anders Klem

Anders Klem is een bekende ontwerper uit Noorwegen, die bekend staat om zijn innovatieve en functionele ontwerpen. Hij heeft een groot aantal prachtige producten gemaakt, van meubels tot huishoudelijke apparaten en verlichting. Anders Klem's ontwerpen staan bekend om hun minimalistische en tijdloze uitstraling, die zowel elegant als functioneel is.

Hij is vooral bekend geworden vanwege zijn gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en leer, waarmee hij een warme en uitnodigende sfeer weet te creëren. Anders Klem's ontwerpen hebben talloze prijzen gewonnen en zijn te zien in gerenommeerde designmusea over de hele wereld. Zijn werk is een uitstekend voorbeeld van de Scandinavische designfilosofie, waarbij eenvoud en functionaliteit centraal staan.

Anders Klem won een design award voor de 'A Conversation Piece' van Umage

Anders Klem heeft een prestigieuze German design award gewonnen voor zijn 'A Conversation Piece' loungestoel, die hij ontworpen heeft voor het Deense meubelmerk Umage. Deze unieke stoel, die opvalt door zijn opvallende vorm en elegante lijnen, is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bedoeld om mensen uit te nodigen om te ontspannen en te genieten van een goed gesprek.

De jury van de design award was onder de indruk van de combinatie van vorm en functie van de stoel, evenals het gebruik van duurzame materialen. De 'A Conversation Piece' loungestoel is een uitstekend voorbeeld van Klem's kenmerkende stijl, die eenvoud combineert met verfijning en functionaliteit. Met deze design award heeft Anders Klem nogmaals bewezen dat hij een van de meest getalenteerde ontwerpers van Scandinavië is, die in staat is om tijdloze en mooie stukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.