Designweb - de grootste design zoekmachine

10 leuke design kandelaar cadeau tips voor december

blog
08-12 2023, 10:30
designweb redactie

10 leuke design kandelaars die je echt even moet zien. Welke zet jij op je wishlist? Welke wil jij cadeau krijgen? Er staan natuurlijk linkjes bij naar designfinder waar je de beste prijs vindt!

Op zoek naar een leuke design kandelaar voor de lange winteravonden en de kerstperiode? Tijdens de lange en donkere avonden bieden de kaarsen in de kandelaars een warme en feestelijke gloed aan je huis. De dansende vlammetjes brengen een gevoel van warmte en gezelligheid, waardoor de donkere winteravonden extra speciaal worden. De gezelligheid van kaarslicht mag natuurlijk niet in jouw interieur ontbreken. Wij hebben hier 10 tips voor prachtige design kandelaars voor je verzameld voor verschillende budgetten. Shop je een sfeervolle Fritz Hansen Kandelaar, stoere POLSPOTTEN Handsup! of een echt statement: de Interconnect kandelaar van Audo Copenhagen? Dit zijn onze favorieten. Welke kies jij?

10 leuke design kandelaars om cadeau te doen
Messing STOFF Nagel kandelaars

1. STOFF Nagel kandelaar

De stapelbare Stoff Nagel kandelaar is een kaarsenhouder en designobject in één. Op zichzelf is de kandelaar al leuk, maar het wordt pas echt leuk als je er meerdere bij elkaar zet of ze stapelt tot een zelfgebouwde sculptuur. Staat dit collector’s item binnenkort in jouw interieur? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals chroom, goud, zwart en meer.

Bekijk laagste prijs
 

10 x design kandelaars
De leuke POLSPOTTEN Handsup! kandelaar

2. De leuke POLSPOTTEN Handsup! kandelaar

Met deze stoere en leuke kandelaar heb je een typisch POLSPOTTEN item in huis. Het porselein is handbeschilderd en geïnspireerd op traditioneel Delftsblauw. Dit is met de hand op de kandelaar geschilderd, zo is ieder exemplaar authentiek. Leuke eye catcher voor een zacht prijsje!

Bekijk actuele prijs
 

design kandelaars online shoppen in designfinder
OYOY LIVING Kandelaar Pearl Advent

3. OYOY LIVING Kandelaar Pearl Advent

OYOY Pearl Advent kandelaar is de perfecte leuke kandelaar tijdens de feestdagen. De pareldetails maken de kandelaar extra feestelijk. De kandelaar kan elke dag worden gebruikt en is een gezellig en decoratief item op een feestelijke eettafel.

Hij is in de aanbieding!
 

Fritz Hansen Kandelaar Large 10 keer
Fritz Hansen Kandelaar Large

4. Fritz Hansen Kandelaar Large

De Large Kaarsenhouder van Fritz Hansen ontworpen door Jaime Hayon combineert zowel sculpturale als decoratieve elementen om je interieur te verrijken. Het goudkleurige of roestvrijstalen metaal samen met het bijzondere ontwerp zorgen voor een luxueuze uitstraling.

Bekijk prijzen
 

10 tips voor design kanderlaars
HAY Arcs kandelaar

5. HAY Arcs kandelaar

De Arcs kandelaar is ontworpen door het Belgische duo Muller Van Severen. De Arcs kandelaar is gemaakt van aluminium en staal en is verkrijgbaar in twee hoogtes met verschillende frisse kleurtinten. Ongeacht welke kaars en setting je kiest, de Arcs kandelaar van HAY past er gegarandeerd bij.

Vind de laagste prijs
 

leuke design kandelaars
&Tradition Momento JH39

6. &Tradition Momento JH39, een leuke kandelaar

De kaarsenhouder is een eerbetoon aan de klassieke vorm van kandelaars, die vroeger van kamer naar kamer werd gedragen. Leuk toch? De prachtige kleuren zijn echt een statement in je woning en ze zijn makkelijk te combineren.

Bekijk actuele prijzen
 

FÉST Otto Kandelaar design
FÉST Otto Kandelaar

7. FÉST Otto Kandelaar

Ontmoet Otto, of je 'm nu leuk vindt in rookgrijs, oranje, paars, groen of blauw deze classy en coole kubusvormige kristallen kandelaar geeft een subtiel kleuraccent aan je huis.

Shop hem hier! 
 

10 leuke design kanderlaars
HAY W&S kandelaar

8. HAY W&S Kaarsenhouder

Met z'n bollige en organische vorm is deze leuke HAY kandelaar die bestaat uit 100% keramiek een echte blikvanger. Combineer ‘m met een een mooie kaars uit het ruime assortiment van HAY.

Vind de laagste prijs 
 

design kandelaar om cadeau te geven
Audo Copenhagen Interconnect kandelaar

9. Audo Copenhagen Interconnect kandelaar

Maak een statement met de Interconnect kandelaar van Audo Copenhagen. De kandelaar is niet alleen groot van formaat maar maakt ook indruk door zijn unieke ontwerp en geometrische vormen. De Interconnect kandelaar is ideaal voor de eettafel, vensterbank in de woonkamer, kantoor of hal.

Bekijk de prijs
 

FÉST Nort kandelaar en 10 andere
FÉST Nort kandelaar 

10. FÉST Nort kandelaar

Stel je voor: de skyline van Manhattan, maar dan als kandelaar. Dat is Nort, bedacht door het Antwerpse ontwerpbureau NortStudio. Het ontwerp is strak, vol dynamiek, en zo leuk dat je er zelfs zonder kaarsen erin gewoon naar wil blijven kijken. Verkrijgbaar in poederblauw en rvs.

Shop ze hier
 

Andere leuke design kandelaars bekijken?

Zijn deze 10 tips niks voor jou? Bekijk dan in designfinder alle andere leuke design kandelaars. Gebruik de filters bovenaan de pagina van het productoverzicht om het perfecte design kandelaar te vinden en bekijk waar je het voor de beste prijs kan kopen.

Alle design kandelaars

Terug naar het overzicht

  • Tom Dixon
  • Artemide
  • Fritz Hansen
  • FLOS
  • &Tradition
  • USM
  • Vitra
  • Knoll
  • Foscarini
  • Hay
  • Moooi
  • Artifort
  • Driade
  • Louis Poulsen
  • Ligne Roset
  • Kartell
  • Muuto
  • String

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.