Designweb - de grootste design zoekmachine

Nieuwe herfst/winter collectie van Ferm Living ‘Choreography of Contrasts’

nieuws
09-10 2023, 16:25
designweb redactie

De nieuwe Ferm Living ‘Autumn Winter 2023’ collectie heet ‘Choreography of Contrasts’. Deze verzameling draait om het samenspel van tegenstellingen en brengt bruikbaarheid en decoratie in een boeiende balans en houdt tegelijkertijd een evenwicht tussen eenvoud en creativiteit. Elk stuk in deze collectie belichaamt wat Ferm Living uniek maakt: schoonheid, echtheid en originaliteit in zowel vorm als functie. Ze laten de nadruk leggen op pure, duurzame materialen en het vakmanschap waarmee ze worden gevormd. Traditioneel handwerk ontmoet hedendaags ontwerp, waar met de hand gecreëerde vormen in harmonie zijn met gegoten metaal. Rechte lijnen worden gecombineerd met vollere vormen en tijdloze klassiekers worden verweven met moderne elementen.

Ferm Living nieuwe collectie 2023
De nieuwe herfst/winter collectie van Ferm Living 2023

Tijdloze aantrekkingskracht van Ferm Living

De Ferm Living items van dit seizoen combineren strakke vormen met donker hout, wat voor een gedurfde en nieuwe stijl zorgt. Matige texturen worden afgewisseld met glanzende afwerkingen, en ruwe, natuurlijke schoonheid ontmoet gepolijste elegantie. De mix van zachte en stevige elementen creëert een harmonie in het ontwerp. Binnen deze interessante mix van contrasten schuilt tijdloze aantrekkingskracht.

De mix van organische vormen en strakke lijnen, geïnspireerd door brutalisme, creëert een spannende combinatie. 'Choreography of Contrasts' nodigt je uit om te genieten van verschillende texturen en materialen in een prachtige ontwerpsymfonie. Ontdek de schoonheid van Ferm Living in onverwachte combinaties.

ferm living ‘Choreography of Contrasts’ 2023

Ferm Living Autumn Winter 2023 collectie

Hieronder lichten we een paar nieuwe design items uit van de nieuwe Ferm Living collectie. Op het moment zijn we bezig om de nieuwe collectie toe te voegen aan designfinder. Dit zullen steeds meer items worden zodra ze beschikbaar zijn bij de webshops.

Ferm Living Buur Lounge Chair

De Buur Lounge Chair combineert moeiteloos comfort en elegantie, met een luxueus gestoffeerde zitting en rugleuning. De stoel is ontworpen in samenwerking met Says Who en heeft opvallende, gebogen armleuningen gemaakt van FSCTM-gecertificeerd eikenhout die de natuurlijke stroming prachtig nabootsen en het ronde ontwerp versterken.

De nieuwe Buur lounge chair Ferm Living
De Buur Lounge Chair
Ferm Living Anacora
De Anacora vloerlamp

Ferm Living Ancora vloerlamp

De Ferm Living Ancora vloerlamp ontleent zijn naam aan het Italiaanse woord voor 'anker' en is geïnspireerd op zijn kenmerkende vorm. De warme en getextureerde stoffen lampenkap contrasteert prachtig met de gepoedercoate ijzeren voet, wat resulteert in een poëtische en vintage-geïnspireerde uitdrukking. Dit ontwerp balanceert moeiteloos lichtheid en materialiteit en creëert sfeer in elke ruimte.

Ferm Living Distinct Grande Duo Tables

Ferm Living Grande Duo Tables is de creatie van complexe structuren gebaseerd op één enkel element. Ze bestaan uit twee aparte tafels die samen een samenhangend geheel vormen op verschillende niveaus. Ze kunnen ook afzonderlijk door het hele huis worden gebruikt - de keuze is aan jou. De minimalistische constructie van de tafels is volledig gemaakt van travertijn en staat in contrast met de rijkdom van de aardse textuur van de steen, waardoor hun architectonische expressie wordt benadrukt.

Nieuwe Distinct Grande Duo Tables van de 2023 winter en herfst collectie
Ferm Living Distinct Grande Duo Tables
Ferm Living Kurbis Lampshade
Kurbis Lampshade
ferm LIVING Kurbis Pompoen lampenkap 40 cm, Naturel

Prijzen ferm LIVING Kurbis Pompoen lampenkap 40 cm, Naturel

Byflou Een design universum voor u en uw huis
bekijk product in de webshop bekijk
vtwonen De online woonwinkel boordevol inspiratie
bekijk product in de webshop bekijk
Lampenmaster Designlampen bij Lampenmaster.nl
bekijk product in de webshop bekijk

Ferm Living Kurbis Lampshade

De Kurbis Lampenkap geeft een charmante draai aan de klassieke rijstpapieren lantaarn. Kurbis is gemaakt van karakteristiek rijk Washi-papier en wijkt af van de traditionele ronde vorm, maar omarmt een organisch en asymmetrisch silhouet dat het een onderscheidende en unieke uitstraling geeft. Geïnspireerd door de pompoen- en squash familie, straalt de lampenkap van rijstpapier een zacht licht uit dat sfeer en charme toevoegt aan elke kamer.

Bekijk hieronder een impressie van de nieuwe collectie.

Ferm Living 2023
collectie winter en herfst 2023
de nieuwe collectie van Ferm Living 2023
Design van ferm living

Voetnoot van Ferm Living

Ferm Living ‘Het leven is vol contrasten. Terwijl we door verwachtingen en dromen navigeren in de zoektocht naar betekenis en comfort, verlangen we naar een evenwichtig leven met ruimte voor chaos en rust, momenten van reflectie en tijden van vreugde. Een plek waar je ruimte kunt creëren om je op je gemak te voelen, de echte waarde van dingen te beseffen en je thuis te voelen.’

Bekijk de Ferm Living collectie

De wishlist en prijsalert designweb staat online

We hebben het nog niet officieel aangekondigd, maar het is nu mogelijk om een account aan te maken op designweb. Dit betekent dat je design kan toevoegen aan je eigen wishlist, je krijgt dan een melding als de prijs daalt. Of je kan een prijsalert aanmaken op een zelf gekozen bedrag, je krijgt ook een melding als de prijs daalt naar het gekozen bedrag.

Maak een account aan

Terug naar het overzicht

  • Foscarini
  • Hay
  • Kartell
  • Artemide
  • Moooi
  • Ligne Roset
  • Vitra
  • Fritz Hansen
  • Tom Dixon
  • FLOS
  • Muuto
  • Knoll
  • String
  • USM
  • &Tradition
  • Driade
  • Louis Poulsen
  • Artifort

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.