Designweb - de grootste design zoekmachine

Lees het laatste nieuws over Fritz Hansen

Fritz Hansen is een Deens meubelbedrijf dat al meer dan 140 jaar bestaat. Het bedrijf staat bekend om zijn iconische ontwerpen en ambachtelijke vakmanschap, en heeft door de jaren heen samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld. Onlangs heeft Fritz Hansen zijn collectie uitgebreid met nieuwe ontwerpen die zowel eigentijds als tijdloos zijn, en die de kwaliteit en het vakmanschap waar het bedrijf bekend om staat, belichamen. Deze nieuwe ontwerpen omvatten onder andere een modulaire bank, een loungestoel en een bijzettafel, die allemaal zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Fritz Hansen blijft een toonaangevende speler in de designwereld en designweb kijkt uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor dit iconische merk.

Fritz Hansen iconen door de jaren heen

Fritz Hansen heeft door de jaren heen verschillende iconische items geproduceerd die wereldwijd populair zijn geworden. Een van de meest bekende is de Egg Chair, ontworpen door Arne Jacobsen in 1958, die bekend staat om zijn organische vormgeving en comfortabele zitting. Een ander iconisch ontwerp is de Series 7 stoel, ook ontworpen door Jacobsen, die bekend staat om zijn elegante en minimalistische ontwerp. Andere populaire items van Fritz Hansen zijn onder meer de Swan Chair, de PK22 loungestoel van Poul Kjaerholm, en de elegante tafels van Piet Hein, Bruno Mathsson en Hans J. Wegner. Deze ontwerpen zijn niet alleen tijdloos, maar ook functioneel en duurzaam, waardoor ze niet alleen iconen van de designwereld zijn, maar ook praktische en comfortabele meubelstukken voor dagelijks gebruik.

Fritz Hansen waardevast design

Fritz Hansen meubels hebben een reputatie opgebouwd van duurzaamheid en waardevastheid. Dit komt deels door het gebruik van hoogwaardige materialen en de nadruk op vakmanschap en kwaliteit. De meubels van Fritz Hansen zijn vaak tijdloos en iconisch, waardoor ze generaties lang in waarde kunnen blijven stijgen. Veel van de ontwerpen van Fritz Hansen zijn ook verzamelobjecten geworden, waarbij verzamelaars over de hele wereld op zoek zijn naar zeldzame of unieke stukken. De waardevastheid van Fritz Hansen maakt ze niet alleen aantrekkelijk voor designliefhebbers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden in de lange termijn. Kortom, de meubels van Fritz Hansen staan bekend om hun waardevastheid en blijven een investering voor de toekomst.

Vind Fritz Hansen in designfinder

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.