Designweb - de grootste design zoekmachine

De nieuwe Hana chair van Moooi, een combinatie van comfort en veelzijdigheid

nieuws
17-09 2023, 10:00
designweb redactie

Lifestylemerk Moooi (zoals ze zichzelf noemen) introduceert een gloednieuwe eetkamerstoel: de Hana Chair van Simone Bonanni. Een nieuwe definitie van elegantie en comfort in de zitwereld. De Hana Chair is veelzijdig en aanpasbaar en verfraait elke ruimte met zijn onberispelijke stijl en ongeëvenaard comfort.

de nieuwe Hana Chair van Moooi

Zet vier keer een Moooi Hana Chair aan een eettafel of met honderden in een vergaderruimte, het kan met deze ideale stoel daarvoor. Met een aanpasbare zitschaal, verschillende onderstellen en een uitgebreid aanbod aan stofferingsopties kan de Moooi Hana Chair tot in de perfectie worden geconfigureerd, passend bij elke smaak en elke ruimte. De Hana Chair is wereldwijd verkrijgbaar bij de Moooi Stores, op Moooi.com en via designfinder.

Moooi Hana Chair, ontworpen om compatibel te zijn met elke ruimte

Simone Bonanni's en Moooi’s Hana Chair combineert tijdloos comfort met ongeëvenaarde elegantie. Het unieke ontwerp, geïnspireerd door de ontvouwing van een bloem, betovert met zijn organische vormen, gebogen lijnen en bloemblaadje-achtige rugleuning. De Hana chair is veelzijdig en aanpasbaar en past naadloos in elke omgeving dankzij zijn onberispelijke stijl en ongeëvenaard comfort.

Een witte Moooi hana Chair
Hana chair van Moooi, nu te koop online via designfinder

De kleuren en het frame van de Moooi Hana Chair

De Moooi Hana chair biedt een keuze uit zes zorgvuldig geselecteerde kleuren, variërend van klassiek zwart en wit tot eigentijdse opties zoals betongrijs, oesterwit, stoffig roze en terracotta. Dit diverse kleurenpalet maakt het gemakkelijk om de stoel perfect te laten passen bij elke interieurstijl of thema. Bovendien kun je de Hana Chair aanpassen aan jouw individuele voorkeur door te kiezen tussen stapelbare en niet-stapelbare metalen onderstellen, beschikbaar in opvallend chroom of strakke matzwarte afwerkingen. Bovendien is het vermeldenswaardig dat alle materialen van de niet-gestoffeerde versie recyclebaar zijn, waardoor de stoel een milieuvriendelijke keuze is. De Hana Chair is ook met Moooi's rijke en gevarieerde assortiment hoogwaardige stoffen en leersoorten te bekleden.
 

De Hana Chair is opstapelbaar
Hana Chair van Moooi, een stukje dutch design
De verschillende kleuren van de Hana Chair

Hana Chair en langdurig comfort

De Moooi Hana Chair is ontworpen om lang op te zitten. De karakteristieke omhullende rugleuning biedt zowel ondersteuning als flexibiliteit, waarbij comfort voorop staat zonder afbreuk te doen aan het design. Het ontwerp van de Hana Chair is geïnspireerd op de menselijke anatomie, en het biedt een gevoel van luxe en flexibiliteit, zelfs bij langdurig zitten.

Ergonomie is nutteloos als de esthetiek verkeerd is - Simone Bonanni

Dankzij de ruime afmetingen van de Hana Chair  ervaar je ongeëvenaard comfort, waardoor het de ideale stoel is voor elke ruimte, of het nu een eettafel, leeshoek, vergaderruimte of evenementenlocatie betreft.
 

Hana Chair is goed toepasbaar in horeca of grote ruimtes
De Hana Chair van Moooi in de kleur zwart

De ontwerpfilosofie van de Hana Chair

Het woord "Hana" heeft in het Japans de betekenis van 'bloeien', wat perfect past bij het ontwerp van deze stoel, omdat het zich opent als een bloem in volle bloei. De inspiratie voor de Hana-familie is afkomstig van de vorm van een ontluikende bloem. Het ontwerp omvat organische vormen en zachte rondingen, met een omhullende rugleuning die doet denken aan bloemblaadjes, wat de stoel zijn unieke en herkenbare uitstraling geeft. De Hana Chair, onderdeel van de Hana-familie die ook de ruime Hana Fauteuil omvat, nodigt je uit om plaats te nemen en te ontspannen in zijn omhelzende comfort. Ontwerper Simone Bonanni stelt: "Ergonomie is net zo belangrijk als esthetiek," en met zijn Hana-familie bewijst hij dat je geen compromissen hoeft te sluiten op beide vlakken. De Hana Chair’s zijn ontworpen met het menselijk lichaam en de behoefte aan langdurig comfort in gedachten, en ze omarmen en accommoderen dit op een unieke wijze.
 

De ontwerper van de Hana Chair
Simone Bonanni de designer van de Hana Chair

Moooi en Simone Bonanni

Simone Bonanni werd geboren in Pordenone, Italië, 1989. In 2015 richtte hij Simone Bonanni Studio (SBS) op in Milaan. SBS is gespecialiseerd in productontwerp en limited editions, waarbij creativiteit wordt onderzocht en nieuwe perspectieven worden omarmd. SBS is van mening dat uiterlijk design niet alleen moet voortkomen uit persoonlijke smaak, maar ook uit een diep begrip van de essentie, context, functie en betekenis van objecten. Deze elementen vinden innovatieve manieren om naast elkaar te bestaan, en elk project krijgt speciale aandacht. De studio streeft ernaar een verbinding tussen elkaar te creëren hun werk en de gebruiker die in eerste instantie effectief en vervolgens tastbaar is.

Hana Chair kopen?

In designfinder vind je vier mooie varianten van de Hana Chair in beige en grijstinten. Zodra de andere varianten online komen van verschijnen deze uiteraard in designfinder.

Bekijk prijzen van de Hana Chair

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!