Designweb - de grootste design zoekmachine

Hier lees je al het nieuws over Gubi

Gubi is een gerenommeerd Deens designmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn tijdloze en innovatieve ontwerpen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1967, heeft Gubi een sterke positie verworven in de designwereld door het combineren van esthetiek, functionaliteit en vakmanschap.

Een tijdloos merk dat design en innovatie samenbrengt

Het merk is opgericht door het echtpaar Gubi en Lisbeth Olsen, en begon oorspronkelijk als een familiebedrijf dat zich richtte op het herontdekken van vergeten ontwerpen uit het verleden. Door klassieke meubelstukken nieuw leven in te blazen en te voorzien van moderne accenten, heeft Gubi een unieke benadering van design gecreëerd die respect voor traditie combineert met een frisse visie op de toekomst.

Gubi heeft samengewerkt met een aantal bekende ontwerpers en architecten, waaronder GamFratesi, Space Copenhagen en Jacques Adnet, om opvallende en iconische ontwerpen te creëren. Het merk heeft een breed scala aan producten, variërend van meubels en verlichting tot accessoires, die allemaal gekenmerkt worden door hun uitstekende kwaliteit en onderscheidende esthetiek.

Heruitgave van klassieke stukken

Naast het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen, heeft Gubi ook een indrukwekkende collectie van heruitgaven van klassieke stukken. Door samen te werken met ontwerpers zoals Greta M. Grossman en Pierre Paulin, heeft het merk ervoor gezorgd dat de erfenis van deze visionairen voortleeft en toegankelijk is voor een nieuw publiek.

Gubi showrooms

Met showrooms en verkooppunten over de hele wereld heeft Gubi een internationale aanwezigheid opgebouwd en heeft het de erkenning gekregen van designliefhebbers en professionals in de branche. Het merk blijft trouw aan zijn missie om tijdloze ontwerpen te creëren die generaties lang meegaan, terwijl het voortdurend streeft naar vernieuwing en relevantie in een steeds veranderende wereld.

Of het nu gaat om een elegante stoel, een minimalistische lamp of een gedurfd accessoire, Gubi blijft een toonaangevend merk dat design en innovatie op harmonieuze wijze samenbrengt. Met een oog voor detail en een passie voor vakmanschap blijft Gubi de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wereld van design, en blijft het een bron van inspiratie voor zowel professionals als designliefhebbers wereldwijd.

Bekijk Gubi in designfinder

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.