Designweb - de grootste design zoekmachine

De 10 meest aangemaakte prijsalerts voor design items van 2023

blog
18-12 2023, 14:30
designweb redactie

Dit zijn de 10 meest aangemaakte prijsalerts van 2023. Gebruik jij deze handige functie al?

Een prijsalert maak je aan in designfinder als je design wilt kopen voor een zelf bepaald bedrag. Als de prijs dan daalt tot jouw bedrag, dan ontvang je een mail. Hieronder de top 10 van de meest ingestelde prijsalerts van 2023. Vorige week schreven we over de top 10 items op de wishlist, die je hier kan teruglezen. Deze lijst is anders al staan er wel een aantal design items op die ook op in de wishlist top 10 stonden. In designfinder staan nu meer dan 50.000 design items uit 24 shops. Ons doel: de grootste design zoekmachine! Bekijk hieronder de top 10 prijsalerts van 2023!

Maak gebruik van de prijsalert functie

Stel prijsalerts in voor design wat jij wilt kopen en krijg meldingen als de prijs daalt

Maak een account aan

10. Vitra DKR Wire Chair Stoel Chroom

Nummer 10 is dit icoon van Vitra. De DKR Eames stoel van staaldraad. De bekende plastic varianten van deze stoel waren nog volop in ontwikkeling maar met draadstaal konden ze al gemakkelijk een stoel maken. 

Prijsalert aanmaken!

Top 10 designweb prijsalerts

9. Vitra DAR Stoel Chroom / Rood

De Vitra DAR, de plastic broer met armleuningen van de DKR hierboven, in de kleur rood staat op nummer 9. Dat deze op de lijst staat is logisch, dit is een waardevast en tijdloos icoon.

Maak prijsalert aan!

prijsalert maak je aan om de laagste prijs te krijgen

8. HKliving Vint modulaire bank

De HKliving Vint modulaire bank in de donkergroene velvet groene kleur is ideaal om je eigen bank te ‘bouwen’. Deze populaire bank is verkrijgbaar in verschillende elementen.

Bekijk actuele prijzen

Top 10 prijsalerts van designfinder voor design

7. Louis Poulsen Panthella 250 (mini) Tafellamp, Chroom

Op nummer 7 vind je de Panthella 250 tafellamp in de kleur chroom. Chroom is ook in deze lijst goed vertegenwoordigd! Deze lamp in het chroom is ook een pareltje van Louis Poulsen vinden wij. Het enige nadeel is dat de kap geen licht doorlaat.

Maak een prijsalert aan

Panthella staat ook op de lijst van de meest prijsalerts

6. Vitra Eames Lounge Chair + Ottoman

De Lounge Chair van Vitra ('Prijsalert versie' zwart gepigmenteerd noten / Nero premium leather) is een van de meest comfortabele loungestoelen. De prijs is hoog, dus je koopt deze lounge stoel niet op de een of andere dag. Een prijsalert hiervoor aanmaken is een goed idee. 

In de aanbieding

eames lounge chair prijsalert

5. &Tradition Flowerpot hanglamp vp1, Pattern Black-White

De Flowerpot vp1 hanglamp met het zwart wit patroon is in februari van dit jaar opnieuw uitgebracht. Deze uitvoering is een origineel Panton ontwerp waarbij het zwart-wit golfpatroon is gebaseerd op de jaren ’70.

Bekijk actuele prijs

flowerpot vp1 hanglamp design lamp

4. Louis Poulsen Panthella vloerlamp

De grootste Panthella van Louis Poulsen is ook gewild. De vloerlamp is prachtig en geeft warm en sfeervol licht doordat de kap het licht doorlaat. Deze lamp is een van de meest iconische Verner Panton ontwerpen.

Maak een prijsalert
 

Panthella vloerlamp staat hoog op prijsalert top 10

3. STOFF Nagel Kaarsenhouder 3 pack - Chroom

STOFF Nagel kandelaars stonden ook al veel op de wishlist en zijn nog hoger in de lijst te vinden met prijsalerts (win een set). Dit zijn echte design klassiekers onder de kandelaren. Maar LET OP: heb je er eenmaal een paar gekocht, dan wil je er steeds meer!

Bekijk in designfinder

prijsalerts top 10 2023

2. FLOS Snoopy Tafellamp - Zwart

Op nummer 2 de Flos Snoopy tafellamp in de kleur zwart. In de ‘wishlist lijst stond deze op plek 5’. Deze lamp is een ontwerp van Achille en Pier Giacomo Castiglioni gemaakt in 1967. Deze echte designklassieker is erg in trek!

Maak ook een prijsalert

tafellamp van FLOS Snoopy

1. &Tradition Flowerpot portable tafellamp vp9, Verchroomd

Op nummer 1, net als bij de wishlist top 10, staat dit jaar de &Tradition Flowerpot vp9 in de kleur chroom. Chroom is natuurlijk echt de trend, maar buiten dat is deze lamp een Eye-catcher in deze kleur. 

Bekijk actuele prijzen

nummer 1 van de designweb top 10

Prijsalert in designfinder in 2024

Dit jaar, ook mede door een winactie, staat de &Tradition Flowerpot vp9 in het chroom op nummer 1. Wat zou er volgend jaar op nummer 1 staan? Wij zijn heel benieuwd, hopelijk kunnen veel mensen gebruik gaan maken van de prijsalert functie! Hiermee kan er meer design verkocht worden en minder fast furniture! Ga snel naar designfinder en maak prijsalerts aan voor 2024!

Naar designfinder!

Terug naar het overzicht

  • Artifort
  • Fritz Hansen
  • String
  • Knoll
  • Moooi
  • Hay
  • Artemide
  • Vitra
  • FLOS
  • &Tradition
  • Driade
  • Ligne Roset
  • Kartell
  • Tom Dixon
  • USM
  • Muuto
  • Foscarini
  • Louis Poulsen

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.