Designweb - de grootste design zoekmachine

Kartell Componibili en twee andere designklassiekers onder de 150 euro

blog
16-05 2023, 10:05
Gerdien van @witte_huis

Kartell Componibili en twee andere designklassiekers. Alle drie onder de 150 euro te koop, dat lees je in deze blog. Geschreven door Gerdien van het Instagram kanaal @witte_huis.

Kartell Componibili, klinkt dat bekend of niet? Vast wel! Want Kartell Componibili is een designklassieker die niet duur is. Ook met een beperkt budget is er heel wat mooi design te vinden. Ben je benieuwd wat onze favoriete designs onder de klassiekers zijn? Lees dan snel verder, want hieronder hebben wij onze drie favoriete designklassiekers uitgelicht. Scroll lekker naar beneden en laat je verrassen door onderstaande knapperds.

Kartell Componibili in de kleur wit met 2 lagen
Kartell Componibili in het Witte Huis

De designklassieker van Kartell de Componibili

De Kartell Componibili is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri in 1969. De Componibili groeide al snel uit tot een designklassieker en is nog steeds een van de populairste items van Kartell. De ronde kast van Kartell Componibili is een echte allrounder. Schaf dit bijzondere meubelstuk aan voor je kantoor, je woonkamer, keuken of slaapkamer; ideaal voor ieder type ruimte! Het space-achtige design past in elk interieur. 

Ook biedt de Kartell Componibili veel opbergmogelijkheden. De deurtjes schuiven naar binnen open, dus je hoeft geen rekening te houden met openslaande deuren. Ideaal! Deze kunststof opbergkast is verkrijgbaar in diverse maten en moderne kleuren. Al met al is de Kartell Componibili een designklassieker die niet mag ontbreken in je huis. Je koopt de variant met twee elementen al voor 116 euro. Met drie elementen zijn ze in de aanbieding vaak rond de 130 euro beschikbaar.

Kartell Componibili met twee lagen

De Kartell Componibili S is nu verkrijgbaar voor €92,79 (op het moment van schrijven). Bekijk in designfinder de actuele prijzen van dit opbergkastje van Kartell. De prijzen worden 2x per dag bijgewerkt. klik op de onderstaande button of bekijk hier de andere kleuren

Prijzen Kartell Componibili S - wit  

Kartell Componibili met drie lades witte uitvoering
Kartell Componibili met drie lagen in de kleur wit
Stoff Nagel kandelaars in de kleur chrome
Designklassieker Stoff Nagel kandelaars
een stoff nagel kandelaar op de kast
Stoff Nagel in de kleur chrome

Designklassieker Stoff Nagel kandelaars

De kandelaars van Stoff Nagel zijn net als de Kartell Componibili echte designklassiekers. Deze tijdloze kandelaar is echt prachtig. Het bijzondere ontwerp is gemaakt om eindeloos te combineren en te variëren. Vandaag de dag wordt deze kandelaar uit de jaren ’60 nog steeds beschouwd als een collectors item dat zich goed leent als verzamelaarsobject. Je kunt ze per stuk of per drie kopen, zodat je in de loop der tijd een collectie kunt opbouwen en zelfs je eigen beeldhouwwerk van kandelaren kunt maken. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren plus 1 limited edition kleur. Een Stoff Nagel 3-pack is verkrijgbaar vanaf 93 euro (op moment van schrijven) en de single pack vanaf 31 euro.

Stoff Nagel kandelaar 3 pack

Deze kandelaars zijn redelijk vaak tegen een lagere prijs te krijgen. Als je ze in de aanbieding koopt kan je er een mooie verzameling mee opbouwen. Bekijk in designfinder waar je ze het beste kan kopen. 

Vergelijk prijzen van de Stoff Nagel 3-pack

drie keer design kandelaar van Stoff Nagel in de kleur chrome
Drie stuks Stoff Nagel op elkaar

Verpan Pantop tafellamp draadloos

Verner Panton ontwierp in 1980 de iconische Pantop tafellamp. Deze prachtige Pantop Tafellamp is snoerloos en is daardoor makkelijk verplaatsbaar. De Pantop kun je neerzetten waar je maar wilt, juist op moeilijk te verlichten plekjes in huis of buiten op het terras. De Pantop tafellamp is leverbaar in diverse, unieke kleurvarianten en past daardoor gemakkelijk in elk interieur. Staat deze designklassieker straks ook bij jou thuis te shinen? De portable versie van de Pantop is verkrijgbaar tussen de 101-151 euro.

Verpan Pantop portable tafellamp

Shop de portable Verpan Pantop via designfinder. Hier vergelijk je de prijzen tussen de verschillende shops. Je kan zo zien waar je hem voor de laagste prijs kan kopen. 

Laagste online prijs van de Verpan Pantop

Blauwe Verpan Pantop portable design lamp
Verpan's Pantop lamp zet je overal neer
Verpan Pantop in de kleur licht blauw
Cobalt en de lichtblauwe Portable Pantop
Alle kleuren van de portable Pantop design lamp

Design by @vernerpantonofficial under license by Verpan A/S

Op de hoogte blijven van de prijsvergelijker ‘designfinder’?

We werken hard aan de website en designfinder waar je straks de prijzen van deze drie design items kunt vergelijken. Wil je als eerste gebruikmaken van designfinder? Schrijf je dan in voor de designweb nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte wanneer designfinder online staat.

Terug naar het overzicht

  • Vitra
  • String
  • FLOS
  • Foscarini
  • Tom Dixon
  • Artifort
  • Knoll
  • Moooi
  • Fritz Hansen
  • Muuto
  • Artemide
  • Hay
  • Louis Poulsen
  • Kartell
  • USM
  • &Tradition
  • Ligne Roset
  • Driade

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.