Designweb - de grootste design zoekmachine

Lees het laatste nieuws en blogs over Tom Dixon

Tom Dixon is niet alleen een geweldige ontwerper, maar ook een succesvolle ondernemer met zijn eigen design merk. Het merk Tom Dixon werd opgericht in 2002 en biedt een breed scala aan producten, waaronder verlichting, meubels en accessoires. Het bedrijf heeft een sterke internationale aanwezigheid en werkt samen met toonaangevende retailers en distributeurs over de hele wereld. Het merk heeft ook een aantal indrukwekkende projecten gerealiseerd, zoals de inrichting van het Mondrian Hotel in Londen en het ontwerpen van een exclusieve collectie voor Adidas. Het bedrijf blijft groeien en innoveren, met recente uitbreidingen naar nieuwe productcategorieën en samenwerkingen met innovatieve start-ups. Tom Dixon blijft een visionair en inspirerend figuur in de wereld van design en zijn merk blijft een belangrijke speler in de industrie.

De iconische Tom Dixon Melt lampen familie

Een van de meest iconische producten van Tom Dixon is de Melt lamp. Deze lampen zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en afgewerkt met gepolijst koper, chroom of goud. De unieke vorm van de Melt lamp geeft een gevoel van beweging en beweging, terwijl het heldere oppervlak van de lamp een prachtig diffuus licht creëert dat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De Melt lampen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur en elke stijl. Deze lampen zijn populair bij zowel interieurontwerpers als consumenten en worden vaak gebruikt in hotels, restaurants en woningen over de hele wereld. De Melt lampen zijn een prachtig voorbeeld van Tom Dixon's creatieve en innovatieve benadering van design en blijven een tijdloze en gewilde toevoeging aan elke ruimte.

Vele andere innovatieve ontwerpen van Tom Dixon

Naast de Melt lampen heeft Tom Dixon nog vele andere opvallende en innovatieve ontwerpen op zijn naam staan. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Beat serie ontworpen, een verzameling van handgemaakte koperen hanglampen die zijn geïnspireerd door Indiase theepotten. Deze lampen hebben een eigentijdse uitstraling en worden vaak gebruikt als statement piece in moderne interieurs. Ook de Wingback Chair is een iconisch ontwerp van Dixon, een moderne herinterpretatie van de klassieke Engelse fauteuil. De stoel is bekleed met zachte stoffen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor hij geschikt is voor elke woonruimte. Tom Dixon blijft vernieuwen en inspireren met zijn creatieve ontwerpen en blijft een belangrijke speler in de wereld van design.

Bekijk Tom Dixon items in designfinder

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.